שחקני חיפה. מבינים שהם בבעיה | צילום: לירון מולדובן

ככה לא לוקחים אליפות: מכבי חיפה הפסידה למ.ס אשדוד 3:1

הירוקים שוב נראו לא טוב ואיבדו נקודות חשובות במאבק האליפות • שלו הרוש (7), מיכאל אוחנה (30) ויעקב בריהון (90+2) כבשו למארחת, דיא סבע רק צימק בשער בכורה במדים הירוקים

בכל הימים שקדמו למשחק הערב (שבת) באשדוד, דיברו במכבי חיפה על "המגרש הקשה", אצטדיון הי"א בעיר הנמל הדרומית. כמו הנצחה של אגדה, שבסופו של דבר גרמה לירוקים להאמין בה.

מגרשים לא משחקים, הם רק ניצבים בתפאורה שבה השחקנים צריכים לתת את ההצגה. שחקני מ.ס אשדוד הופיעו, אבל אלה של מכבי חיפה ממש לא. זה לא שהם לא רצו או ניסו, אבל אולי זו האגדה על המגרש הקשה, הצפוף, שעבדה מהרגע הראשון. שלו הרוש נגח את היתרון של המארחים כבר בתחילת המשחק (7), מבישול של מיכאל אוחנה. האחרון הכפיל עם שער נפלא (30) משלו.

מכבי חיפה שלטה בכדור אבל לא הביאה מזה שום דבר לידי ביטוי. כשאשדוד הגיעה לחצי של חיפה, היא ידעה מה לעשות בו. יכול שיש משהו באגדה על המגרש?. דיא סבע צימק (50) משער בכורה שהובקע מספק נבדל. גיא צרפתי, שעמד על הקווים בהיעדרו של ברק בכר המורחק, זרק את כל הכלים ההתקפיים לדשא. עומר אצילי, פרנצדי פיירו, אפילו ניקיטה רוקאביצה. אבל זה רק העמיס על הצפיפות שגם כך היתה בחצי המגרש של אשדוד.

בסוף, לקראת הסיום, יעקב בריהון עשה את השלישי וסגר סיפור. עובדתית, חיפה לא מסתדרת כשברק בכר לא על הקווים ובכלל, זה משחק רביעי ללא ניצחון בחמשת משחקים האחרונים. בצומת שבו מכבי ת''א והפועל ב"ש ייפגשו, דווקא מכבי חיפה לקחה את הפנייה הלא נכונה. 1:3 לאשדוד שנמצאת חזק במאבק על הפלייאוף העליון. אם היא תהיה שם, מכבי חיפה תיאלץ להתמודד שוב עם ה"המגרש הקשה".

דיא סבע עם שער בכורה, צילום: לירון מולדובן
גולדברג מול מוניס, צילום: לירון מולדובן
שרי עם עוד משחק טוב שלא הספיק, צילום: לירון מולדובן
רן בן שמעון. יש סיבות לחייך, צילום: לירון מולדובן
שלו הרוש חוגג את הראשון, צילום: לירון מולדובן
אוחנה עם גולאסו ענק, צילום: לירון מולדובן
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
דין דוד מיואש, צילום: לירון מולדובן
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...