מאז אליפות אירופה לנוער שהתקיימה בקיץ, במהלכה הצליחה נבחרת ישראל להגיע לגמר, שמו של אוסקר גלוך הפך לכזה ששגור בכל בית בישראל בו אוהבים כדורגל. אם זה לא מספיק, רשימה של מועדוני פאר שמה את שמו של הכישרון הגדול בפנקסים שלהן והבוקר קיבלנו דיווח מעניין במיוחד.
ע"פ ה"רקורד" הפורטוגלי בנפיקה ליסבון פנתה למכבי ת"א בנוגע לקשר בן ה-18 עוד בחודש שעבר. מדובר אולי ביעד הטוב ביותר אליו יכול לצאת גלוך, זאת לאחר שבנפיקה בשנים האחרונות הוציאה לליגות הבכירות באירופה לא מעט שחקני על ביניהם ז'ואאו פליקס, דרווין נונייס ועוד רבים וטובים.
בקריית שלום רוצים לראות את גלוך ממשיך בקבוצה עד תום העונה הנוכחית ומקווים שיסייע להם להשיב את תואר האליפות אחרי שנתיים בהן ראו את מכבי חיפה מניפה את הצלחת. עד כה גלוך חתום על ארבעה שערים ושישה בישולים בליגת העל.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו