בני לם. על המוקד | צילום: אלן שיבר

בני לם: "עובר בראש לקום וללכת הביתה"

מאמן מכבי נתניה שנמצא על המוקד לאחר ההפסד להפועל ירושלים אמר: "אני חוזר הביתה גמור, זה לא מה שציפינו לו" • "כשהצלחתי אהבו אותי, עכשיו לא מצליח אז מקללים וזה בסדר. הקהל מעודד כמעט 90 דקות, מגיע להם צל"ש"

מאמן מכבי נתניה בני לם נמצא על המוקד, אחרי שקבוצתו הפסידה הערב (ראשון) להפועל ירושלים - ונמצאת במקום ה-11 בטבלה עם 6 נקודות בלבד לאחר שמונה מחזורים.

200 אוהדי מכבי נתניה הפגינו הערב אחרי ההפסד של הקבוצה להפועל ירושלים. האוהדים התנפלו על המאמן בני לם מהיציאה מהאצטדיון ודרשו ממנו להתפטר. נתניה מסובכת קשה בתחתית עם 6 נקודות בלבד אחרי 8 משחקים והיא לא השיגה ניצחון כבר 7 משחקים ברציפות -  מאז מחזור הפתיחה נגד בית"ר ירושלים. 

"אני הולך הביתה גמור", אמר לם לאחר המשחק, "לא מה שחשבנו. מפרגן לקבוצה השנייה, היא עמדה טוב. רצינו להיכנס עם הכדור לשער וזה היה קשה מאוד. עובר בראש ללכת. אעשה חשבון נפש, אשב עם אלמוג כהן ונראה מה נעשה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

עוד אמר המאמן: "מכבי נתניה קבוצה יקרה לי זה הבית שלי. כשהצלחתי אהבו אותי, עכשיו לא מצליח אז מקללים וזה בסדר. הקהל מעודד כמעט 90 דקות, מגיע להם צל"ש".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...