צילום: פייסבוק הפועל תל אביב // מרווין פירסמן. עכשיו הוא בהפועל ת"א

המגן מרווין פירסמן חתם בהפועל ת"א

האדומים הודיעו על החתמתו של המגן הבלגי עד תום העונה: "רוצה לעשות היסטוריה עם המועדון ולהחזיר לאוהדים את הגאווה"

הפועל תל אביב מתחזקת. האדומים הודיעו הבוקר (שלישי) רשמית על החתמתו של המגן הבלגי, מרווין פירסמן, עד תום העונה. יצוין כי מדובר ברכש השלישי של המועדון בחלון ההעברות הנוכחי אחרי דור חוגו ואמיר עגייב.

פירסמן אמר לאחר החתימה: ״אני מאוד שמח להיות פה וגאה לחתום במועדון ענק כמו הפועל תל אביב, עם היסטוריה עשירה. אני מקווה שנוכל לקחת את המועדון למקום אליו הוא שייך, הליגה הראשונה. אני רוצה לעשות היסטוריה עם המועדון ולהחזיר לאוהדים את הגאווה״.

אתמול האדומים הפסידו באופן מפתיע 1:0 להפועל עפולה במשחק "רדיוס" שהתקיים באצטדיון ר"ג, 4 ק"מ מהבית שלה במושבה. שער בודד של דודו טוויטו במחצית הראשונה (33) הוביל בסיום המשחק לשריקות בוז צורמות של האוהדים האדומים, לנוכח משחק הנפל שהפגינו חניכיו של קובי רפואה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...