צילום: אלן שיבר // איציק קורנפיין. יו"ר ההתאחדות הבא?

איציק קורנפיין מועמד לתפקיד יו''ר ההתאחדות

שוער העבר ויו"ר בית"ר ירושלים לשעבר עשוי להתמנות לתפקיד הכי בכיר בכדורגל הישראלי: "נעשתה אליי פניה ביומיים האחרונים ממספר מועדונים להציג את המועמדות שלי לתפקיד"

האם איציק קורנפיין יהיה יו''ר ההתאחדות הבא? שוער העבר ויו"ר בית"ר ירושלים לשעבר עשוי להתמנות לתפקיד הכי בכיר בכדורגל הישראלי זאת לאחר שמספר ראשי קבוצות מנסים למנוע את בחירתו של שטרן חלובה לתפקיד וקורנפיין הוא אחד השמות הבכירים שעלה.

קורנפיין, ששימש גם כיו"ר ומנכ"ל בית"ר במשך כשש שנים (2007-2013), וכיום הוא מחזיק תיק הספורט בעיריית ירושלים, שוקל בחיוב את ההצעה. "נעשתה אליי פניה ביומיים האחרונים ממספר מועדונים להציג את המועמדות שלי לתפקיד וזה ללא ספק מחמיא מאד", אמר הבוקר (רביעי) קורנפיין, "ברור לחלוטין שלא אעשה דבר לפני שאקבל את ברכת הדרך של ראש העיר ניר ברקת".

איזי שירצקי, יו"ר עירוני קריית שמונה, התייחס לפרסומים על מועמדותו של קורנפיין, כשאמר: "שמחנו לשמוע שנמצא מועמד מתאים ביותר לתפקיד יו"ר ההתאחדות. מועמד צעיר שלא היה מעורב בכישלונות הכדורגל הישראלי ברמה הניהולית. 

"שחקן נבחרות ישראל, ששיחק וניהל קבוצת כדורגל בישראל, אקדמאי ואישיות למופת. לדעתנו, סוף סוף נמצא מועמד שלהערכתנו כולם צריכים להתייצב מאחוריו. אין לנו ספק שהוא יצליח בתפקיד".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...