צילום: עודד קרני // עידן אלבר. במדי מכבי אשדוד בעונה הבאה?

מכבי אשדוד במו"מ מתקדם עם עידן אלבר

בראד גרינברג ממשיך בבניית הסגל ומעוניין לצרף את הגארד בן ה-19 של נבחרת העתודה, ששיחק בעונה האחרונה בהפועל כפ"ס מהליגה הלאומית

מכבי אשדוד מנהלת משא ומתן מתקדם עם עידן אלבר וההערכה שהעסקה בין הצדדים עשויה להיסגר מיד לאחר אליפות אירופה עד גיל 20, כך נודע ל"ישראל היום".

אלבר (19, 1.93) שיחק בעונה האחרונה בהפועל כפר סבא והיה אחת מנקודות האור הבודדות של הקבוצה מהשרון שירדה לליגה הארצית. הגארד הצעיר, שרק בקיץ שעבר יצא ממחלקת הנוער של מכבי תל אביב, קלע 10.6 נקודות ב-26 דקות בממוצע למשחק. 

בשבועות האחרונים של העונה החולפת התאמן אלבר הצעיר עם הקבוצה הבוגרת של מכבי ת"א והרשים את המאמן יאניס ספרופולוס ששקל לכלול אותו בסגל לפתיחת האימונים בחודש אוגוסט הקרוב, אך ככל הנראה השחקן מעוניין לפתוח את העונה בקבוצה בה יקבל דקות משחק משמעותיות. כעת הוא עם נבחרת העתודה באליפות אירופה ובתקופת ההכנה היה אחד השחקנים הבולטים אצל אריאל בית הלחמי.

הקבוצה מעיר הנמל החלה רק בימים האחרונים את ההכנות לאחר שהצליחה להתגבר על בעיות כלכליות. בשבת החתימו הדרומיים את המתאזרח ג'וש פרואינד ולפי הדיווחים גם הפורוורד בן קרטר ששיחק בעונה האחרונה בהפועל עפולה מהליגה הלאומית מועמד. 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...