צילום: לירון מולדובן // אליהו. שוקל לפרוש

פרסום ראשון: ליאור אליהו שוקל לפרוש מכדורסל

אחד מהכדורסלנים הישראלים הגדולים בעשורים האחרונים מתלבט האם לסיים את הקריירה המפוארת והעשירה שלו • צפוי לקבל החלטה סופית בשבועות הקרובים

ליאור אליהו, אחד הכדורסלנים הישראלים הגדולים בעשורים האחרונים שוקל לפרוש מכדורסל, כך נודע לראשונה ל"ישראל היום".

אליהו בן ה-34, ששיחק בעונה האחרונה במכבי אשדוד, נפצע בידו בחודש פברואר האחרון וסיים את העונה. כעת הוא מתלבט האם לאחר הפציעה הממושכת והעובדה שעד לפתיחת העונה הבאה תעבור למעלה מחצי שנה עד שיחזור לשחק, כדאי לו להמשיך בקריירה או לסיים ולעבור לפרק אחר.

אליהו זכה במהלך הקריירה באליפות ספרד, שש אליפויות ישראל, שלושה גביעי מדינה, שבעה גביעי ווינר, נבחר לשחקן החודש ביורוליג (דצמבר 2008) וגרף עוד תארים אישיים רבים. בנוסף, הוא נבחר על ידי אורלנדו מג'יק במקום ה-44 בדראפט האן.בי.אי בשנת 2006, אך לא שיחק בליגה הטובה בעולם.

בנבחרת ישראל שיחק אליהו בין השנים 2007 עד 2018 והיה אחד השחקנים הבולטים בכדורסל הישראלי במילניום הנוכחי.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...