ג'יילן אדאמס. צילום: אורן אהרוני

קרוב-רחוק: המאמן לשעבר כמעט עצר את הנסיקה של הפועל חולון

עמית שרף זכה לטקס על הפרקט מקבוצתו לשעבר, אך על הקווים בקבוצתו הנוכחית עירוני נס ציונה נחל הפסד 91:85 דחוק • הסגולים המשיכו במומנטום מליגת האלופות של פיב"א בהובלת מרכוס בינגהאם

הפועל חולון גברה הערב (שני) על עירוני נס ציונה 85:91 בהיכל טוטו הביתי ושיפרה את מאזנה ל-1:4 בליגת העל. מעודדים אחרי שני ניצחונות על איגוקאה בליגת האלופות של פיב"א, שהחזירו אותם למאבק העלייה לשלב הבא באירופה, חניכיו של גיא גודס המשיכו במומנטום גם במסגרת המקומית.

שתי הקבוצות הקרובות אחת לשנייה גאוגרפית היו קרובות אחת לשנייה גם על הפרקט לאורך כל ההתמודדות. דקות טובות של מרכוס בינגהאם שהמשיך ביכולת הנפלאה שלו עשו את ההבדל עבור הסגולים, ששמרו על יתרונם בסיום דרמטי בדרך לניצחון שלישי ברציפות בכל המסגרות.

במרכזה של ההתמודדות עמדה חזרתו של עמית שרף להיכל טוטו. שרף שימש כעוזר מאמן הסגולים וכמאמן הראשי בעונה שעברה, היה במערכת בעשור האחרון לפני שעבר בקיץ החולף לנס ציונה. לפני פתיחת ההתמודדות הוא זכה לטקס מרגש מקבוצתו לשעבר על הפרקט, וזו גם הקבוצה שהייתה הטובה יותר הערב.

מרכוס בינגהאם הצטיין עם 20 נקודות ויפתח זיו הוסיף 14. מן הע ר השני בלט ברייס בראון עם 22, כאשר ריקי לינדו וג'ייק ואן טוברגן מוסיפים 19 כל אחד.

מרכוס בינגהאם. דוהר לסל, צילום: אורן אהרוני
מרכוס בינגהאם, צילום: אורן אהרוני
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
עמית שרף, צילום: אורן אהרוני
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...