ניצחון בודד בארבעה משחקים: נבחרת ישראל הפסידה 75:69 לאוקראינה בהכנה
החבורה של אריאל בית הלחמי, ששיחקה ללא וויל ריימן ונמרוד לוי הפצועים, נכנעה במשחק ההכנה האחרון לקראת טורניר הקדם-מוקדמות האולימפי • פתיחה קשה לנבחרת הקדטים, שהובסה 116:61 ע"י ספרד באליפות אירופה
ניצחון בודד בארבעה משחקים: נבחרת ישראל הפסידה 75:69 לאוקראינה בהכנה
החבורה של אריאל בית הלחמי, ששיחקה ללא וויל ריימן ונמרוד לוי הפצועים, נכנעה במשחק ההכנה האחרון לקראת טורניר הקדם-מוקדמות האולימפי • פתיחה קשה לנבחרת הקדטים, שהובסה 116:61 ע"י ספרד באליפות אירופה
נבחרת ישראל הפסידה הערב (שבת) לאוקראינה 75:69 במשחק ההכנה האחרון שלה לפני תחילת טורניר הקדם-מוקדמות האולימפי. בכך, ישראל מסיימת את משחקי ההכנה לטורניר עם ניצחון בודד בארבעה משחקים. הנבחרת שיחקה ללא נמרוד לוי ו-וויל ריימן הפצועים.
חיובים - פודקאסט הכדורסל של "ישראל היום" - פרק 43
במשחק, שהתקיים בריגה, הנבחרת הישראלית הייתה בפיגור 32:37 במחצית. בתחילת הרבע השלישי הגיעו הדקות הטובות של ישראל שעלתה ליתרון 8. מהר מאוד השתנתה התמונה ועד סיום הרבע כבר היו האוקראינים ביתרון 8 משלהם. לקראת הסיום הצליחה הנבחרת בהרכב של שלושה גארדים להוריד למינוס 3, אבל לא הצליחה להפוך את התוצאה.
עוז בלייזר סיים עם 18 נקודות מתוכן שלוש שלשות. רומן סורקין סיים עם 14, ים מדר 10, בר טימור 9 ונתנאל ארצי 8. זה היה ניסוי הכלים האחרון של הנבחרת, שתחל בשבת הבאה את משחקיה בקדם-מוקדמות הטורניר האולימפי. הטורניר ייערך באסטוניה והיריבה הראשונה תהיה צפון מקדוניה.
נבחרת הקדטים הובסה 116:61 ע"י ספרד באליפות אירופה
לאחר הטורנירים המוצלחים של נבחרות העתודה והנוער, נבחרת הקדטים של ישראל פתחה הערב (שבת) את אליפות אירופה בתבוסה קשה 116:61 לספרד.
פערי הרמות באו לידי ביטוי כבר בפתיחה, כשהספרדים הובילו 9:27 סמוך לסיום הרבע הראשון. במחצית ההפרש כבר עבר את ה-30 ולוח התוצאות הראה 34:67.
יונתן קלר קלע 12 נקודות לישראל ואביאל ממו קלע 11. מחר תשחק הנבחרת נגד פינלנד וביום שני תסגור את משחקיה בשלב הבתים נגד גרמניה.
יונתן קלר. תבוסה לא נעימה לקדטים, צילום: אתר פיב"א
יהוא אורלנד. הפסד לא נעים לקדטים בפתיחת אליפות אירופה, צילום: אתר פיב"א
הפסד לא נעים לקדטים בפתיחת אליפות אירופה, צילום: אתר פיב"א