גיא גודס. בדרך לצרפת? | צילום: דני מרון

פרסום ראשון: גיא גודס מועמד לאימון מטרופוליטנס 92

ל"ישראל היום" נודע כי מאמן הפועל חולון מועמד לאימון הקבוצה בה שיחק בעבר תומר גינת, במידה ויעזוב את קבוצתו בעונה הבאה • במועדון הצרפתי משחק כיום הכוכב הגדול של הכדורסל הצרפתי ויקטור וומבניאמה

בדרך ליעד חדש ומפתיע? מאמן הפועל חולון גיא גודס מועמד לאימון מטרופוליטנס 92 הצרפתית בעונה הבאה, כך נודע לראשונה ל"ישראל היום" בשיתוף גבריאל פאנטל-ג'ובאה מאתר BeBasket.

גודס (52), מאמן נבחרת ישראל בעברו, נמצא גבוה ברשימות של המועדון מפריז שבודק את האפשרויות למשרת המאמן הראשי בעונה הבאה. המועדון שנוסד בשנת 2007 ומוכר גם בשם פריז לבלואה, מוכר לחובבי הכדורסל הישראלי לאחר שתומר גינת שיחק שנתיים בשורותיו. העונה משחק במועדון כוכב העתיד של הכדורסל הצרפתי והמועמד המרכזי לבחירה הראשונה בדראפט ה-NBA - ויקטור וומבניאמה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בעוד חולוניה נאבקת על תואר האליפות בארץ, בסיום העונה יצטרכו לשבת ראשי המועדון עם מאמן הקבוצה גיא גודס ולקבל החלטות לגבי המשך ההתקשרות. המאמן הוותיק שהוביל את הסגולים לאליפות בשנה שעברה ולהעפלה היסטורית לחצי גמר הפיינל פור בליגת האלופות, מסיים את חוזהו במועדון בקיץ הקרוב כאשר לצדדים יש אופציה להארכת ההתקשרות, מה שישפיע על המשך עתידו המקצועי. לאורך השנה האחרונה לא הסתיר גודס את רצונו לצאת ולאמן לראשונה מחוץ לגבולות ישראל, ומושך עניין מקבוצות בצרפת.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...