פורים שמח בליגה הלאומית | צילום: באדיבות מנהלת הליגה

ליגה לאומית בקהילה: קבוצות הליגה יחלקו 700 משלוחי מנות

מנהלת הליגה לאומית רכשה 700 משלוחי מנות מעמותת 'עלה' לילדים ואנשים עם מוגבלויות, אותם יחלקו קבוצות הליגה במוסדות שונים • רון וורוטיצקי: "רואה חשיבות רבה בשיתוף הפעולה"

 
לרגל חג הפורים במנהלת ליגה לאומית יזמו שיתוף פעולה עם עמותת 'עלה' - הרשת הלאומית לילדים ואנשים עם מוגבלויות, המקדמת את שילובם של אנשים עם מוגבלויות בחברה.
 
במסגרת שיתוף הפעולה ילדי ונערי רשת 'עלה' ארזו 700 משלוחי מנות, אשר נתרמו בעזרת חברת 'פיקסלוט' ויחולקו על ידי קבוצות הליגה במהלך ימי החג. בין היתר יבקרו הקבוצות בבתי אבות, בתי חולים ונוער בסיכון.
 
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
יו"ר מנהלת הליגה רון וורוטיצקי: ״אחרי שיתוף הפעולה המוצלח עם החברה למתנ"סים בחג החנוכה, אנחנו ממשיכים לחבר בין קבוצות הליגה לקהילה גם בחג הפורים. אני רואה חשיבות רבה בשיתוף הפעולה עם עמותת 'עלה' ובתרומה לקהילה, ואנחנו נמשיך בכך גם בעתיד". 
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...