זאק הנקינס מטביע, אתמול על חניכיו של ליאור ליובין | צילום: הפועל ירושלים

טורניר אילת: הפועל ירושלים והפועל תל אביב ייפגשו בגמר

חניכיו של אלכסנדר דז׳יקיץ׳ גברו על הפועל באר שבע/דימונה 74:86 ונותרו מושלמים בהכנה • האדומים של דני פרנקו דרסו את הקבוצה המקומית 61:87 • הגמר: ברביעי

טורניר אילת המסורתי יצא הערב (שני) לדרך עם שני חצאי הגמר, שבסיומם נקבע כי הפועל ירושלים והפועל תל אביב תפגשנה בגמר, שייערך ביום רביעי. הפועל באר שבע/דימונה תפגוש את אילת המקומית בקרב על מקומות 4-3.
 
הפועל ירושלים - הפועל באר שבע/דימונה 74:86.
 
ירושלים פתחה בחמישייה עם ספידי סמית', אור קורנליוס, ליוואי רנדולף, עוז בלייזר וזאק הנקינס. באר שבע עם נטע סגל, דייויד אפיאני, איגור קולשוב, בן מור וטידג'אן קייטה. בלייזר והנקינס נתנו לחבורה מהבירה יתרון מוקדם, אפיאני וסגל עוד שמרו את באר שבע קרובה בצליפות מבחוץ אבל איתי שגב וקאדין קרינגטון שעלו מהספסל הובילו בריחה ליתרון 12:28 אחרי 10 דקות.
 
ראס סמית' קלע נקודות ראשונות וביחד עם סגל ורועי פריצקי ניסה להתקרב, אלא שרנדולף סגר טוב את המחצית הראשונה, 31:52. ירושלים לא ספגה אף נקודה עד אמצע הרבע השלישי, הנקינס ובלייזר המשיכו לתת את הטון ושלשה של קורנליוס קבעה 28 הפרש, לפני שתומר פורת הוריד ל-66:43 בתום הרבע השלישי. באר שבע לא ויתרה והתקרבה עד מינוס 11, אבל רנדולף בפעולות יפות מנע ממנה חלומות על קאמבק.
 
הפועל תל אביב - הפועל אילת 61:87.

לאחר רבע ראשון צמוד שהסתיים ביתרון של נקודה לאורחת, החבורה האדומה של דני פרנקו השתלטה על המשחק ועם רבע שני מרשים שבו ניצחה 11:28, פתחה הפרש דו ספרתי, עליו שמרה ללא קושי עד לסיום.

קלעו להפועל תל אביב:קלעו להפועל אילת:
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
 
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...