המעבר המפתיע של הקיץ: ים מדר חתם בפנרבחצ'ה

המעבר המפתיע של הקיץ: ים מדר חתם בפנרבחצ'ה

גארד נבחרת ישראל, שעזב במפתיע את פרטיזן בלגרד, סגר לשנתיים עם אופציה לעונה נוספת בקבוצת הפאר של של דימיטריס איטודיס • ישתף פעולה עם סקוטי ווילבקין ויהפוך לישראלי הראשון שמשחק בליגה הטורקית

מעבר גדול לגארד הישראלי. פנרבחצ’ה הודיעה היום (רביעי) באופן רשמי על החתמתו של ים מדר על חוזה לשתי עונות עם אופציה לעונה נוספת.

הרכז הישראלי, שנבחר לשחקן הצעיר הטוב ביותר של העונה ביורוליג, יעזוב את פרטיזן בלגרד לאחר שנתיים ויעשה את הדרך לאיסטנבול, שם ישחק לצד סקוטי ווילבקין.

בעונה החולפת רשם מדר ממוצעים של 6.9 נקודות, 1.4 ריבאונדים ו-2.5 אסיסטים, במסגרת הליגה הסרבית. ביורוליג רשם הישראלי ממוצעים של 5.8 נקודות למשחק, 1.2 ריבאונדים ו-1.6 אסיסטים, ב-45.3% מהשדה, ונבחר לשחקן הצעיר המצטיין של היורוליג.

היהלום הישראלי ישחק תחת הדרכתו של מאמן על אחר -  דימיטריוס איטודיס,  וינסה לעזור לקבוצה מאיסטנבול לשוב לפיינל פור של היורוליג. מדר חתם בקבוצה על חוזה לשנתיים עם אופציה להארכה בעונה אחת ויהפוך לישראלי הראשון שמשחק בליגה הטורקית.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...