הפועל ירושלים חוגגת מול נס ציונה | צילום: דני מרון

קחו אותם בחשבון: 0:2 להפועל ירושלים על נס ציונה

אחרי המעידה מול הפועל ב"ש, הקבוצה של זיו אריה חזרה למסלול הניצחונות בעזרת שתי קרנות, שהסתיימו עם שערים של באצ'ו (8) ונאור (49)

הפועל ירושלים הוכיחה הערב (מוצ"ש) כי התבוסה להפועל באר שבע בשבוע שעבר הייתה רק מעידה חולפת כאשר השיגה ניצחון חוץ רביעי ברציפות, 0:2 על סקציה נס ציונה.

הקבוצה של זיו אריה, שחזרה למקום השלישי (לפחות עד סיום המשחק בטרנר ביום שני הקרוב), נהנתה הפעם משני קרנות, שסידרו לה עוד 3 נקודות חשובות בצמרת הגבוהה של ליגת העל.

הפועל ירושלים חוגגת מול נס ציונה, צילום: דני מרון

האורחת העבירה להילוך ראשון כבר אחרי שמונה דקות כאשר קרן אפקטיבית של ז'ורדן בוטאקה הסתיימה עם דחיקה מקרוב של באצ'ו, שנתן את האות לתחילת החגיגות באדום. עד ההפסקה רק חוסר דיוק ומספר החמצות של בוטאקה, השאירו את התוצאה על כנה אבל בדקה ה-49 שחקן הכנף הקונגולזי כיפר על חוסר הדיוק עם קרן מדוייקת לראשו של גוני נאור, שהכפיל את התוצאה והבטיח עוד שבוע מחויך בסביבת הקטמונים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
הפועל ירושלים חוגגת מול נס ציונה, צילום: דני מרון
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...