ספינה בבעלות ישראלית הותקפה באוקיינוס ההודי (ארכיון). צילום: AP

דיווח: ספינה בבעלות ישראלית הותקפה באוקיינוס ההודי

לא היו נפגעים באירוע • מדובר בספינה בבעלות של איש עסקים ישראלי, שהותקפה על ידי כטב"מ נפץ במים הבינלאומיים • לפי גורם אמריקני, מדובר בספינה CMA CGM Symi, שנושאת מכליות, יש חשד שמדובר בכטב"מ איראני מדגם "שהאד-136"

רשת "אל-מיאדין" הפרו-איראנית דיווחה הבוקר (שבת) ממקורותיה כי "ספינה ישראלית" הותקפה באוקיינוס ההודי בלילה שבין חמישי לשישי. לפי הדיווח האירוע התרחש כמה שעות לפני כניסת הסכם ההודנה. המקורות מסרו כי אש פרצה בספינה.

בעזרת מסוק ועם בגדי מחבלים%3A כך השתלטו על הספינה בים האדום \\ רשתו ערביות

בהמשך לכך, דווח בסוכנות הידיעות AFP כי לא היו נפגעים באירוע, וכי מדובר בספינה בבעלות של איש עסקים ישראלי, שהותקפה על ידי כטב"מ נפץ במים הבינלאומיים. הספינה נשאה את דגל מלטה.

יתר על כן, דווח בסוכנות הידיעות AP כי לפי גורם אמריקני, מדובר בספינה CMA CGM Symi, שנושאת מכליות ונמצאת בבעלות של מיליארדר ישראלי. לפי הדיווחים, יש חשד שמדובר בכטב"מ איראני מדגם "שהאד-136".

הפקיד אמר כי הם "ממשיכים לעקוב מקרוב אחר הסיטואציה", אך סרב להסביר מדוע הם מאמינים שאיראן עומדת מאחורי ההתקפה. 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...