אנדראס לוביץ, הטייס שריסק את המטוס // צילום: אי.פי.איי // אנדראס לוביץ, הטייס שריסק את המטוס

מה גרם לקפטן לצאת מתא הטייס?

פרטים חדשים מחקירת התרסקות טיסת ג'רמנווינגס • טייס המשנה החדיר חומר משלשל לקפה של הטייס הראשי

ככל שמתקדמת חקירת התרסקות טיסת ג'רמנווינגס מתגלים עוד ועוד פרטים מזוויעים כיצד תכנן טייס המשנה, להוציא לפעול את תוכניתו לרסק את המטוס. טייס המשנה אנדראס לוביץ הרעיל את הקפה של הטייס הראשי פטריק סונדנהיימר. על פי הפרטים שמתגלים היום, לוביץ שם במשקה של הקפטן חומרים שאילצו את הטייס לעזוב את תא הטייס, כך פרסם המירור הבריטי.  

רוצים לקבל עוד עדכונים? הצטרפו לישראל היום בפייסבוק

לוביץ בן ה-27 החדיר חומרים משלשלים, בכדי לגרום לקפטן לצאת מתוך תא הטייס ולאחר מכן ריסק את מטסו ה-Airbus 320 לתוך הר באלפים הצרפתיים. המידע האחרון נובע מחומר שנתפס במחשבו האישי של לוביץ, והסוגייה נמצאת בבדיקה מעמיקה של משרד התובע בעיר דיסלדורף. 

החומר שהכניס, לכאורה,  לוביץ למשקה של הקפטן מאיץ את הצורך של בני אדם לעשות את צריכהם. משרד התובע הגרמני סירב להתייחס למידע הזה שפורסם היום באתרים גרמניים. מידע נוסף שהתגלה במחשבו האישי של טייס המשנה צפוי להתפרסם בהמשך השבוע. 

בימים האחרונים פורסם עוד בכלי התקשורת כי לוביץ, חיפש באינטרנט מידע על אובדנות ועל דיכאון, תוך שהוא מזדהה תחת הכינוי "שטן השמיים". שם המשתמש התגלה לאחר בדיקת מחשב לוח שנמצא בביתו, כך פורסם בעיתון בילד הגרמני. עוד גילו החוקרים כי טייס המשנה חיפש מונחים מעולם ההפרעות הנפשיות כגון הפרעה דו-קוטבית ומאניה דיפרסיה. כמו כן, דו"ח רפואי שהודלף מגלה כי לוביץ ביקר אצל חמישה רופאים, בהם רופאים מתחום רפואת הנפש, לפני שריסק את המטוס.

הכתבה הכי נקראת היום באתר: מחקר חושף למה יש לנו סנטר

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...