מחסן שהוסב למשתלת "הידרו", ובה מעל 700 שתילי מריחואנה בוגרים, נחשפה בסוף השובע האחרון במחוז פלורידסדורף באוסטריה, לאחר שהומה דווקא בסמוך לכלבייה משטרתית שם מתאמנים כלבים לאיתור סמים.
שלא במפתיע, הכלבים החלו לאבד את סבלנותם עם התפתחות השתילים. תחילה, השוטרים לא הבינו את מקור ההתנהגות המוזרה, אך בשלב כלשהו אחד מהכלבים ברח לכיוון המחסן. לאחר הגעת השוטרים למקום התיישב הכלב סמוך לדלת, כשהוא מסמן להם, כפי שאומן, על מציאת סמים.
השוטרים פרצו למקום וגילו לתדהמתם "חורשה" שלמה, משתילי מריחואנה בוגרים – 734 במספר. אדם כבן 37 ששהה במקום נעצר בזמן שהשקה את העציצים. על פי הצהרה שמסרה המשטרה, בחיפוש שבוצע בדירה נמצאו 32 שקים במשקל לא ידוע של מריחואנה שהייתה שמורה בהקפאה, וכן שק גדול של מריחואנה מיובשת.
בחקירתו טען החשוד כי גידל את הצמחים לשימוש עצמי. על פי החוק המקומי, שימוש עצמי אינו עבירה פלילית, אך אם תוכיח המשטרה כי מדובר בגידול לצורך סחר, הוא צפוי להיכלא מאחורי סורג ובריח.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו