בנט וליברמן בפגישה בת"א. צילום: ללא

סוגרים פרטים אחרונים? אביגדור ליברמן ונפתלי בנט תועדו בבית קפה בתל אביב

בימין הממלכתי סבורים שאיחוד גדול צריך לקרות עכשיו כדי לספק אלטרנטיבה למאוכזבי נתניהו • ליברמן דורש לעמוד בראשות רשימת הימין המאוחדת

אביגדור ליברמן ונפתלי בנט תועדו הבוקר (רביעי) בפגישה בארבע עיניים בבית קפה במתחם שרונה בתל אביב. זאת ברקע הפרסומים על מו"מ מתקדם לאיחוד בגוש הימין הממלכתי שלא יכלול את מפלגות הקואליציה הנוכחית.

בימין הממלכתי סבורים שאיחוד גדול צריך לקרות עכשיו כדי לספק אלטרנטיבה למאוכזבי נתניהו. הם חוששים שיש תנועה חזרה בסקרים לליכוד, מהמנדטים שכבר עזבו את המפלגה לאחר הטבח וחנו אצל גנץ. לדעתם, מי שיחזור לליכוד אחרי שכבר עזב לא יעזוב פעם נוספת, ולכן איחוד בימין יעצור את הסחף. 

בישיבת הסיעה השבוע אמר ליברמן כי בכוונתו להיפגש עם בנט. עוד אמר ליברמן בעבר שהוא סבור שהוא צריך להיות בראש הרשימה המאוחדת, שעשויה על פי דיווחים גם לכלול את גדעון סער ואיילת שקד.

גם שמו של יוסי כהן, ראש המוסד לשעבר הוזכר. אולם השבוע דווח בחדשות 12 שבשלב זה החליט שלא להצטרף לפוליטיקה. על פי כמה סקרים רשימה מאוחדת שכזו צפויה להיות הגדולה ביותר.

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...