Loading...

השר מיקי זוהר בכנסת: כניסה לרפיח תסכן חיי חטופים // צילום: ערוץ הכנסת

השר מיקי זוהר: "כניסה לרפיח תסכן את חיי החטופים"

לצד תמיכתו בהמשך הלחץ הצבאי, השר השיב בכנות לשאלה מנציגי משפחות החטופים • "הדרך היחידה להגיע לעסקה היא לחץ צבאי מאסיבי על החמאס, כולל כניסה קרקעית לרפיח"

השר מיקי זוהר הודה היום (שלישי) בכנסת כי פעולה ברפיח תסכן את חיי החטופים. עם זאת, הבהיר גם תוך כדי כי הוא בעד המשיך הפעולה הצבאית על מנת להמשיך ללחוץ על חמאס.

 

נציג ממשפחות החטופים שאל את השר מהליכוד אם פעולה כזו תסכן אותם, והשיב: "כן". השר נשאל כמה חיים של חטופים הוא מוכן לסכן. "אין מספר כזה שאני יכול לומר, אין רצון לסכן אף חטוף או חטופה אבל כניסה לרפיח תסכן את חייהם",  אמר. 

בחשבון ה-X כתב לאחר פרסום הסרטון שלו מהכנסת: "הדרך היחידה להגיע לעסקה היא לחץ צבאי מאסיבי על החמאס, כולל כניסה קרקעית לרפיח. רק ככה החמאס יחתור לעסקה. על אף הסיכון הכרוך בתימרון צבאי, זו הדרך להחזיר את כל החטופים הביתה ולהבטיח את חיסולו המוחלט של חמאס".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...