טל גלבוע, תושבת כפר סבא, נעצרה היום (ראשון) בחשד שתקפה וירקה על פעילים פוליטיים ממפלגת יש עתיד ולאחר מכן אף סירבה להיעכב לחקירה. במקביל, עם התקדמות החקירה עוכבה חשודה נוספת, תושבת חיפה בת 28 בחשד לתקיפת טל גלבוע. השתיים שוחררו בתום חקירתן.
ממשטרת ישראל נמסר כי "שוטרי תחנת המשטרה בכפר סבא פתחו בסריקות עם קבלת דיווח בגין דיווח על תקיפת פעילים פוליטיים בעיר. על פי החשד, תושבת העיר, בת 44, הגיעה למקום שבו תלו פעילים פוליטיים שלטים, היא תקפה אותם וירקה עליהם. שוטרים שהגיעו למקום ביקשו לעכב אותה לחקירה בתחנת המשטרה, ומשסירבה נאלצו השוטרים לעצור אותה".
בסרטון נראית גלבוע נעצרת על ידי המשטרה, ולטענתה מוחה כי פעילת יש עתיד היא שתקפה אותה וירקה עליה: "היא רודפת אחריי לכל מקום שאני הולכת, אני טל גלבוע, זה שאני קראתי למשטרה לא מעניין אותם (את המשטרה). היא ירקה עליי ותקפה אותי עם מטאטא".