איומים כלפיי איתמר בן גביר // צילום: אורן בן חקון

ח"כ בן גביר קיבל איומים על חייו, המשטרה פתחה בחקירה

חבר הכנסת מהציונות הדתית העלה צילום מסך של איומים שקיבל בפייסבוק מצעיר ערבי • "קורא לפוליטיקאים מהשמאל ולגורמים בשב"כ להפסיק להסית ולתדרך נגדי"

קליע ודגל ישראל שרוף: חבר הכנסת איתמר בן גביר מהציונות הדתית פרסם הבוקר (שישי) בטוויטר תיעוד מאיומים שקיבל בפייסבוק. בן גביר פרסם את פרטיו של המאיים - צעיר בשם מחמד עואודה. בן גביר פרסם את התיעוד על רקע האיומים נגד ראש הממשלה נפתלי בנט, שבני משפחתו קיבלו בימים האחרונים שני מכתבים עם קליע חי בתוכם ואיומים מפורשים על חייהם. במקביל, בשל העובדה שבן גביר מאוים בדרגה גבוהה, נפתחה חקירה משטרתית.

בתיעוד שפרסם בן גביר נראים תמונות של קליעים ושל דגל ישראל שרוף, תחת האיום "אתה ומשפחתך תהרגו. אנחנו נהרוג אותך. מוות לישראל".

ח"כ בן גביר פנה לקצין הכנסת בבקשה לחקור את האיום החמור נגדו ונגד בני משפחתו והזהיר כי "מילים יכולות להרוג". לדבריו, "הפוליטקאים מהשמאל לא מגנים איומים של אנשי ימין, ורק כשיש איומים על חייהם של אנשי שמאל הם מתעוררים".

הוא הוסיף:  "קורא לפוליטיקאים מהשמאל ולגורמים בשב"כ להפסיק להסית ולתדרך נגדי. רק לפני שבוע גורם בשב"כ התבטא ואמר 'בן גביר נפץ ונפץ צריך לנטרל'. מילים יכולות להרוג ואסור להבדיל בין איומים על צד שמאל של המפה לאיומים על צד ימין של המפה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...