חדר השינה בו ישנה איבון ז"ל במהלך השריפה // צילום: שמואל בוכריס

"שמעו את אמא שלי צועקת הצילו": איבון בת ה-91 נספתה בשריפה בנתניה

שריפה פרצה בשעות הבוקר המוקדמות בדירה ברחוב מנחם בגין בנתניה עקב מזגן שהתלקח • איבון דהן, בת 91, נהרגה בתום נסיונות החייאה

איבון דהן, בת 91 , נהרגה בשעות הבוקר המוקדמות (שבת) לאחר שריפה שפרצה בדירתה ברחוב מנחם בגין בנתניה. צוות מד"א שהגיע לדירתה שבקומה השלישית ניסה לבצע בה פעולות החייאה אך לבסוף נאלץ לקבוע את מותה. 

טרגדיה בנתניה: אשה בת 91 נספתה בשריפה // צילום: שמואל בוכריס

"אתמול בלילה אמא שלי עשתה איתי שבת, דיברנו והיא אמרה לי 'תודה על כל מה שאת עושה בשבילי - אני אוהבת אותך', אני בחיים לא אשכח את זה", סיפרה אחת מבנותיה הבוקר בזירה". "בשבע בבוקר דפקו לי שוטרים על הדלת וסיפרו. שמעו אותה צועקת הצילו. היא בחיים לא הייתה ישנה עם מזגן. זה מוות נורא".

דהן ז"ל ואחת מבנותיה // צילום: שמואל בוכריס 

"כשהגענו למקום ראינו המולה ועשן סמיך היוצא מחלונות דירה בקומה השלישית", מספר פראמדיק מד"א יקי חג'ג'. "הכבאים חילצו מהדירה אשה כבת 91 מחוסרת הכרה, לאחר ששאפה עשן רב והייתה ללא דופק וללא נשימה. הענקנו לה טיפול רפואי ובסופן של פעולות ההחייאה נאלצנו לקבוע את מותה". כוח של כיבוי אש נמצא במקום וחוקר את נסיבות הדליקה. מוקד השריפה היה במזגן שככל הנראה התלקח, אך סיבת השריפה הרשמית עדיין נבדקת.

סלון דירתה של איבון דהן ז"ל // צילום: שמואל בוכריס

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...