Loading...

אנדריי קוזלוב: ״ראיתי עצרות רבות שנערכו בשבתות וזה נתן לי הרבה תקווה״ // דוברות מטה משפחות החטופים

אחרי שחולץ מהשבי - אנדרי קוזלוב קורא להגיע לעצרת למען החטופים: "זה נתן לי תקווה"

מטה משפחות החטופים פרסם את דבריו של קוזלוב, שחולץ משבי חמאס • הוא קרא לציבור להגיע לעצרת התמיכה בתל אביב • "אני כבר בישראל, בבית, אבל חטופים רבים עדיין שם בעזה - מבקש שתבואו לתמוך"

מטה המשפחות להחזרת החטופים פרסם היום (שישי) סרטון של אנדריי קוזלוב, שחולץ מהשבי במבצע ארנון ביום שבת האחרון. בסרטון קורא אנדריי לציבור להגיע לעצרת התמיכה בכיכר החטופים שתתקיים במוצאי שבת.

אנדריי קוזלוב, צילום: מטה משפחות החטופים

"שלום, אני אנדריי קוזלוב ואני כבר בישראל, בבית, אבל חטופים רבים עדיין שם בעזה. ראיתי עצרות רבות שנערכו בשבתות וזה נתן לי הרבה תקווה. אני מבקש מכם לבוא ולתמוך במשפחות ובחטופים בכיכר החטופים גם בשבת הזו. תודה, תודה רבה ושבת שלום".

מחר, כאמור, בשעה 20:00 תתקיים בכיכר החטופים עצרת התמיכה במשפחות החטופים, בסימן יום האב.

לפני יומיים, סיפרו הוריו של אנדריי בשיחה עם "ישראל היום" על המפגש המרגש עם בנם, התקופה הארוכה שלו בשבי ועל הרגע הדרמטי שבו הבין שבאים לחלץ אותו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...