הישראלי המכוער מכה שוב // צילום: עמי שומן (אילוסטרציה) // הישראלי המכוער מכה שוב

שוב: נוסע חשוד בתקיפת דיילים

נוסע בטיסת אל על מלרנקה שהתבקש לחגור חגורת בטיחות - קילל והתפרע

לפני זמן קצר נקראו שוטרי מרחב נתב"ג להמתין לנחיתת טיסת אל על מלרנקה. עפ"י הדיווח, במהלך הטיסה התבקש נוסע להיחגר בשל המראת המטוס. כשפנה אליו אחד הדיילים על מנת לבקש ממנו לחגור את חגורת הבטיחות, תקף אותו הנוסע בדחיפה, קללות ואיומים. בהמשך, במהלך כל יתר הטיסה, המשיך הנוסע בהתנהגות דומה גם כלפי הפרסרית. 

משנחת המטוס עוכב הנוסע, תושב המרכז יליד 1980, לחקירה במשטרת מרחב נתב"ג בחשד לתקיפה ואיומים. מאל על נמסר כי מדובר בטיסת 2432 מלרנקה לתל אביב. הנוסע לדברי אל על נהג באלימות פיזית ומילולית כלפי אנשי הצוות ועיכב את המראת המטוס. "אל על לא תסבול אלימות בטיסותיה ועל כן הוחלט להזמין משטרה שתמתין לנוסע בפתח המטוס מייד עם הנחיתה". האיש עוכב לחקירה ונפתח לו תיק פלילי על תקיפה ואיומים.

לפני כחודש וחצי, בטיסת ישראייר מישראל לוורנה, שזכתה לכינוי טיסת השוקולד, תועדו נוסעים שהתפרעו וגידפו את דייל החברה. 

"אתה עובד שלי, שילמתי על הטיסה ואני רוצה שוקולד!", זעקה אחת הנוסעות לדייל וקיללה אותו. לאחר מכן הצטרפה לתקרית גם אחותה שישבה מצדו השני של המעבר. "היא שילמה על כרטיס טיסה, תמכור לה את השוקולד, יא חתיכת זבל!", היא זעקה לעברו. 

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...