הזירה ברחוב ריינס בת"א. גבר בן 40 נהרג בתאונת עבודה | צילום: תיעוד מבצעי מד"א

טרגדיה בת"א: פועל כבן 40 נהרג בתאונת עבודה

משאית מנוף התהפכה ברחוב ריינס בעיר ופגעה בחוטי חשמל • הפועל, שהיה לכוד בתוך סל המנוף כשסביבו חוטי חשמל חשופים, ככל נראה התחשמל למוות • צוותי מד"א: "ביצענו בדיקות רפואיות אך הוא היה ללא סימני חיים ולצערנו נאלצנו לקבוע את מותו"

תאונת עבודה קשה בת"א: משאית מנוף התהפכה היום (שני) ופגעה בחוטי חשמל ברחוב ריינס בתל אביב. גבר בן 40 שהיה לכוד בתוך סל המנוף כשסביבו חוטי חשמל חשופים ככל נראה התחשמל למוות. חובשים ופרמדיקים של מד"א שהגיעו למקום נאלצו לקבוע את מותו.

בעקבות התאונה נחסם לתנועה רחוב ריינס בקטע הדרך בין רחוב פרישמן לרחוב ריינס צפונה.

זירת האירוע ברחוב ריינס ת"א. ככל הנראה התחשמל למוות, צילום: תיעוד מבצעי מד"א

חובשי רפואת חירום במד"א שי אלפא ואלעזר רובינשטיין סיפרו: "המשאית הייתה עם מנוף פתוח כשהיא נטויה על צידה. הפצוע, גבר כבן 40, היה לכוד בתוך סל המנוף כשסביבו חוטי חשמל חשופים. עובדי חברת החשמל שהוזנקו למקום ניתקו את החשמל על מנת שיהיה ניתן לחלץ את הפועל ולהביא אותו אלינו. ביצענו בדיקות רפואיות אך הוא היה ללא סימני חיים ולצערנו נאלצנו לקבוע את מותו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...