זוג הזוכים המאושרים // צילום: עידו דב // זוג הזוכים המאושרים

הפתעה ענקית ליום הנישואין

זוג מחיפה זכו בתשעה וחצי מיליון ש"ח בלוטו: "אוכל לתת לילדי את כל מה שיצטרכו"

זוג שכירים  מאזור חיפה והקריות חוגגים יום נישואין עם 9.5 מיליון שקלים בכיס שזכו בהם בלוטו. זוג השכירים, בני 40, מאזור חיפה והקריות זכו בהגרלה שהתקיימה במוצאי שבת  29.8 בלוטו - וזכו ב- 8 מיליון שקלים. בנוסף, הם מילאו "טופס שיטתי" וזכו בעוד 1.5 מיליון שקלים. סך כל הזכיות - 9.523 מיליון שקלים.

הזוכה סיפר כי הזכייה היא מתנת יום נישואין שלו לאשתו. "היום, אנחנו חוגגים 18 שנות נישואין. המתנה הראשונה הייתה אשתי והיום המתנה מהלוטו." הזוכה סיפר כי הוא נוהג לשלוח פעם בחודש טופס לוטו.

עוד הוסיף הזוכה, כי לו ולאישתו יש שלושה ילדים והוסיף: "מחר אלווה אותם לבית הספר לפתיחת שנת הלימודים, כמו כל ההורים, אלא שהפעם אני יודע שאוכל לתת לילדי את כל מה שיצטרכו. בנוסף, אגשים חלום לכל משפחתי ובחופש הגדול נטוס לחופשה לחו"ל עם כל הפינוקים האפשריים".

 

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...