"אין ממש בטענות". דן מרגלית // צילום: קוקו

עדויות: דן מרגלית הטריד אותנו מינית

לפי דיווח "הארץ": חמש נשים העידו על מקרי תקיפה מינית והטרדה מילולית שאירעו בסוף שנות ה-80 וראשית שנות ה-90. מרגלית: "אין ממש בטענות"

עיתון הארץ דיווח הבוקר (רביעי) כי בידו עדויות של חמש נשים, לפיהן העיתונאי דן מרגלית הטריד אותן בעבר לאחר שהכירו על רקע מקצועי. אתמול הגיב מרגלית לדברים ואמר: "אין ממש בטענות באשר לאירועים שנטען כי התרחשו לפני יותר מ-30 שנים. אין בכוונתי להקדיש את שארית שנותיי לוויכוח חסר כל סיכוי בעת הזאת ובאווירה הרווחת".

אחת המתלוננות, העיתונאית לשעבר חנה קים, פרסמה לפני כשבועיים ברשתות החברתיות פוסט המתאר את ההטרדה שחוותה, מבלי לציין את שמו של מרגלית. "הוא נכנס אלי לאחד מחדרי העיתונאים בכנסת, סגר את הדלת, הוציא את המה- שמו שלו ונדחף אליי בכוח", כתבה קים, "כמעט כל יום שואלת את עצמי למה לא התלוננתי".

תיאור התקיפה // מתוך חשבון הטוויטר של חנה קים

לאחר שהסכימה קים לחשוף את שם העיתונאי, היא עברה לבקשת "הארץ" בדיקת פוליגרף ונמצאה דוברת אמת, והיא אינה היחידה. תחקיר העיתון גילה כי מדובר בדפוס פעולה דומה המתואר על ידי נשים נוספות. עד כה הגיעו לעיתון הארץ חמש עדויות שונות נגד העיתונאי, ארבע מהן מתארות תקיפה מינית ואחת הטרדה מילולית.

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...