האב המואשם ברצח בנו בקרית גת

העליון: האב מקרית גת שמואשם ברצח בנו יועבר לבית חולים פסיכיאטרי

שופטי העליון קיבלו את הערר שהגישו עורכי דינו של האב על החלטת ביהמ"ש המחוזי והורו על שחרורו מהכלא • "האב יקבל בבית החולים האזרחי את הטיפול המגיע לו", מסרו הסנגורים

בהחלטה תקדימית בית המשפט העליון בירושלים קבע היום (חמישי) כי יש לשחרר מהכלא את האב הנאשם ברצח בנו בן ה-14 בקרית גת - ולהעבירו לבית חולים פסיכיאטרי-אזרחי. בכך הפך העליון את החלטת המחוזי וקיבל את הערר שהגישו עורכי הדין טל גבאי, יהודה פריד וברוך זכאי.

"אנו שמחים שבית המשפט העליון קיבל את הערר והחליט לשחרר את האב ולהעבירו לבית חולים אזרחי, שם יקבל את הטיפול המגיע לו. מי  שצריך לשבת מאחורי סורג ובריח הוא 'המטפל' שסיפק חומרים אסורים ומסוכנים לאב במסווה של טיפול נפשי. אנו בטוחים שזהו שלב נוסף בדרך לקביעת זכאותו של האב וכי הוא יוכל לחזור לחיק משפחתו בהקדם", מסרו עורכי הדין גבאי, פריד וזכאי.

עוד נמסר מעורכי הדין כי האב כשיר לעמוד לדין, "אולם נכון לעכשיו ההסתכלות עליו היא כחולה נפש ולא כעציר, האב עדיין זקוק לטיפול".

עורכי הדין יהודה פריד וטל גבאי, צילום: משרד פריד גבאי

כזכור, בחודש מרץ האחרון דקר הנאשם את בנו הנער בפלג גופו העליון מספר רב של דקירות בביתם. מצבו של הבן הוגדר אז קריטי והוא נפטר מפצעיו בבית החולים לאחר מאמצי החייאה ממושכים. האב, בן ה-37, נמלט מהזירה, ולאחר מכן אותר על ידי כוחות משטרה בחורשה סמוכה, נעצר ונלקח לחקירה. לאחר מכן נעצר גם אותו מטפל, תושב גוש עציון בן 38, וכתב אישום הוגש נגדו בגין אספקת סמים לאב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...