פרקליטו של נתניהו, בועז בן צור, ביקש להשתחרר מייצוג נתניהו, כך מפרסם היום (שני) גיא פלג. לטענת מקורבים, הבקשה מגיעה מסיבות אישיות.
הודעת דובר נתניהו: "בשל מצבו הבריאותי של בן משפחה, עו״ד בעז בן צור הודיע היום לבית המשפט המחוזי בירושלים, בהסכמה ובתיאום מלא עם ראש הממשלה נתניהו, על כוונתו לסיים את תפקידו לאחר סיום פרשת התביעה בתיק 4000. עו״ד עמית חדד, המייצג את ראש הממשלה בתיקים 1000 ו-2000, הביע נכונות לייצגו גם בתיק זה.
עו״ד בעז בן צור התייחס להודעה ואמר: ״מתחילת ההליך ועד עתה אני משוכנע שלטענות נגד ראש הממשלה אין יסוד ושהן הופרכו בבית המשפט. אני סמוך ובטוח שעורך הדין חדד ימשיך ויוכיח זאת גם בפרשת ההגנה״.
ראש הממשלה בנימין נתניהו הגיב גם הוא, ואמר: ״אני מודה לעו״ד בן צור על עבודתו המקצועית והמסורה, ולחשיפות המשמעותיות שגילה שמפריכות את האשמות נגדי. אני מצטער על עזיבתו, אבל בנסיבות העניין - המשפחה קודמת. אני רק יכול לאחל רפואה שלמה לבן משפחתו״.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו