בית משפט (ארכיון). צילום: גדעון מרקוביץ

השב"ס הוסיפו כיתוב "צה"ל ינצח" למסך בבית המשפט – השופט דרש להסירו

השופט הרמלין דרש להוריד שלושה כיתובים דומים ואיים שיפסיק את הדיונים אם לא יוסרו • מבית המשפט נמסר: "הכיתוב הופיע במקום שמו של המשתתף"

באולם המעצרים של בית משפט השלום בתל אביב, הופתעו הבוקר (רביעי) כאשר שופט המעצרים התורן, איתי הרמלין, דרש מנציג יחידת נחשון באולם בית המשפט, להוריד כיתוב ממסך הויעוד החזותי שבו נכתב: "צהל ינצח".

דיוני המעצרים, הם כמעט הדיונים היחידים שמתקיימים בתקופה זאת באולמות בית המשפט השונים, כאשר רובם מתנהלים בויעוד חזותי. אתמול עם תחילת הדיונים הורה השופט הרמלין מנציג יחידת נחשון בשב"ס להוריד כיתוב במסך באולם מעצרים שבו נכתב: "צהל ינצח".

פעילות צה"ל ברצועה, צילום: דובר צה"ל

השופט הרמלין דרש להוריד שלוש כיתובים דומים ואמר לאיש השב"ס, שאם לא יפסיקו עם הכיתבוים הללו, הוא יפסיק את הדיונים ואף יגיש תלונה. בעקבות כך נציג השב"ס ביטל את הכתובית שהופיעה על המסך.

מהנהלת בתי המשפט נמסר בתגובה: "בפתח יום הדיונים הופיעו על מסך ההיוועדות החזותית כיתובים שונים, וזאת במקום שמו של המשתתף, אשר בדרך כלל הוא שם בית המעצר. בית המשפט עמד על כך שבשם המשתתף צריך להופיע שמו של בית המעצר על מנת לשמור על שגרת הדיונים כפי שנהוג".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...