חשד: הורים טלטלו את תינוקם // צילום אילוסטרציה: גטי אימג'ס // חשד: הורים טלטלו את תינוקם // צילום אילוסטרציה: גטי אימג'ס

ב"ש: הורים נעצרו בחשד שטלטלו את תינוקם

הרופאים בבית החולים סורוקה בעיר גילו סימני טלטול על התינוק בן ה-4 חודשים • ההורים יובאו בפני בית המשפט

זוג הורים מבאר שבע נעצר היום (שני) על ידי משטרת באר שבע, לאחר שבסוף השבוע האחרון התקבל דיווח על תינוק כבן ארבעה חודשים שהגיע לבית החולים סורוקה בבאר שבע, והרופאים שבדקו אותו גילו כי הוא טולטל.

מחר יובאו זוג ההורים להארכת מעצרם בבית המשפט. מחר תבקש המשטרה להאריך את מעצרם.

שני מאסרי עולם ו-20 שנה למחבל שרצח שניים בבניין פנרמה

הרב קרים ימונה השבוע לרבצ"ר

האם שילוב נשים לוחמות טוב לצה"ל? אל"מ רז שגיא קיים מחקר בנושא

התינוק הובא לבית החולים והרופאים שבדקו אותו גילו בגופו פגיעה, שלהערכתם נובעת מטלטול. הרופאים דיווחו למשטרה על הממצאים, ובעקבות פתיחת החקירה, ועל סמך חוות הדעת הרפואית של הרופאים, הוחלט לעצור את ההורים. 

החקירה העלתה חשד כי בשל סיבה כלשהי, ההורים טלטלו את הילד בעוצמה, וגרמו לו פגיעה גופנית. בחקירתם במשטרה הכחישו ההורים את החשד נגדם, אלא שהממצאים הרפואיים, וראיות שהשיגו החוקרים הביאה להחלטה לעצור אותם.

עו״ד ליאור כהן שמייצג מטעם הסנגוריה הציבורית את האב שחשוד בטלטול בנו, אמר: ״מדובר באב שמטפל בבנו היחיד במסירות. האב הוא זה שפנה לקבלת טיפול רפואי לאחר שראה סימני אדמומיות בפניו של הילד. כל דאגתו של האב נתונה להחלמתו המהירה של בנו. האב מכחיש את החשדות ומשתף פעולה באופן מלא״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...