ליטל ברסי, מנהלת הפעוטון "המשפחתון של טולי" ברמלה, שקיבל את הכינוי "פעוטון הזוועות" הורשעה היום (חמישי) בעבירות של תקיפת קטין והפרת חובת דיווח. הפרקליטות מבקשת לגזור עליה מאסר של שנתיים. ברסי הורשעה בבית משפט השלום בפתח תקווה במסגרת הסדר טיעון.
כתב האישום המקורי הוגש לבית משפט המחוזי בלוד, ובו היא הואשמה בעבירות חמורות של תקיפת קטין בידי אחראי הגורמת חבלה של ממש, תקיפה סתם, שידול לתקיפה ועוד. בהסדר הטיעון הורשעה ברסי בעבירות קלות יותר.
התובעת בתיק אמרה בדיון בעניין ברסי: "הצדדים הגיעו להסדר טיעון לפיו הנאשמת תודה ותורשע בכתב אישום מתוקן. אין הסדר לעניין העונש. המאשימה תעתור למאסר של שנתיים בפועל, מאסר על תנאי ופיצוי לקטינים. ההסדר מקובל על נפגעי העבירה".
ברסי הודתה בעבירות והשופטת אליאנה דניאלי הרשיעה אותה בעבירות. השופטת שלחה אותה לתסקיר שירות המבחן ולאחר שיתקבל התסקיר ייגזר דינה.
בעת שברסי יצאה מהאולם צעקו לעברה כמה אימהות לילדים בגן, שהגיעו לדיון: "תתחבאי", "מחכים לך בנווה תרצה", "תרקבי בכלא", "יאללה לכלא".
מי שירת ומי השתמט: הקרב המשפטי בין בן כספית לבין השר אמסלם נגמר בפשרה
היועמ"שית: האופן שבו הממשלה הציגה את דבריי לא משקף אותם נכונה
פרסומת | מעבר לתחרות
עורכי דינו של נתניהו: לזמן עדי הגנה ובעלי תפקידים בגופי האכיפה במקביל לעדות ראש הממשלה
פרשת מקורבי בן גביר: בית המשפט הורה להחזיר את הטלפון הנייד של נצ"מ מועלם
בדיון הוצג ואושר גם הסדר טיעון בעניין הסייעת בגן - קלודין מאיר. במסגרת הסדר הטיעון תרצה מאיר עונש של ארבעה חודשי עבודות שירות.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו