אסף זמיר בתקופתו כח"כ | צילום: אורן בן חקון

אסף זמיר מונה לקונסול ישראל בניו יורק

שר החוץ לפיד מינה את לתפקיד את שר התיירות לשעבר, שעזב את כחול לבן על רקע ישיבתה בממשלת נתניהו • זמיר: "זוהי תקופה של כינון ממשלים חדשים, האתגרים חשובים ומורכבים"

במסגרת סבב המינויים החליט שר החוץ יאיר לפיד, כי אסף זמיר ימונה לקונסול בניו יורק. זמיר כיהן כשר התיירות וסגן ראש עיריית תל אביב בעברו. הוא אמריקאי לשעבר שגדל בארה״ב ובוגר אוניברסיטת תל אביב בלימודי משפט.

לפיד: ״לאחר תקופה ארוכה מידי, ללא קונסול בניו יורק אני שמח למנות את אסף זמיר לקונסול, לאסף יכולות מקצועיות ואנושיות שייצגו את מדינת ישראל בכבוד וגאווה״.

אסף זמיר: ״מודה לשר החוץ לפיד על האמון. מתרגש וגאה לייצג את מדינת ישראל ואזרחיה. תקופה זו של כינון ממשלים חדשים בארה"ב ובישראל טומנת הזדמנות ואחריות גדולה במילוי התפקיד וכולי ציפייה לקראתו. חיזוק מעמדה של ישראל, היחסים הדו מפלגתיים והקשר עם הקהילות היהודיות בארצות הברית הם אתגרים חשובים ומורכבים המובאים לפתחה של הממשלה החדשה ואני שמח ומלא מוטיבציה לנסות ולתרום לתהליכים הללו״.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...