Loading...

"זה לא סרט אימה, זאת המציאות": פורום תקווה נגד עסקת החטופים || פורום תקווה

משפחות חטופים נגד עסקה: "זה לא סרט אימה - זו המציאות, לא משחררים מחבלים"

פורום תקווה המייצג מספר משפחות חטופים, הביע את התנגדותו לעסקה הנרקמת בין חמאס לישראל • "אם ישראל תשחרר מחבלים, טבח 7 באוקטובר יראה כמו מתקפה קטנה אל מול האפוקליפסה שתהיה פה"

פורום תקווה של משפחות החטופים הוציא היום (חמישי) סרטון נגד עסקת חטופים שהולכת ומתגבשת עם החמאס, הסרטון ממחיש על פי דוגמאות העבר מה קורה כשאר משחררים מחבלים מהכלא.

כך למשל עבאס אל מחמוד א-סייד ששוחרר בשנת 1996 מהכלא הישראלי וחמש שנים לאחר מכן הוא היה אחראי על פיגוע התאבדות בקניון השרון ובמלון פארק בנתניה, שבו נרצחו עשרות ישראלים.

הפיגוע במלון פארק בנתניה, בליל הסדר, צילום: אריק סולטן

ראמז סלי אבו סלים שוחרר בפברואר 2003, באותה שנה הוא ביצע פיגוע התאבדות בקפה הילל בירושלים, שבעה ישראלים נרצחו בפיגוע הזה. לואי ראאד ברגותי השתחרר מהכלא בחודש מרץ 2003, בספטמבר של אותה שנה הוא ביצע פיגוע התאבדות בצריפין ובו נרצחו תשעה ונפצעו שמונה עשר.

ברגותי, צילום: רויטרס

"כל הפיגועים האלו ועוד מאות פיגועים רצחניים ביותר נעשו על ידי מחבלים ששוחררו במסגרת כל מיני עסקאות, אם ישראל תשחרר מחבלים", אומרים בפורום תקווה, השבעה באוקטובר תיראה כמו מתקפה קטנה אל מול האפוקליפסה שתהיה פה. שוב ירצחו יאנסו וישרפו ולא רק את תושבי העוטף, את כולנו, זה לא סרט אימה זו המציאות, לא משחררים מחבלים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...