כלבים וחתולים רוצים בית

כל המתוקים האלה ועוד רבים אחרים מחכים לכם בעמותות השונות למען בעלי חיים ברחבי הארץ • פינת האימוץ השבועית

אגודת צער בעלי חיים בישראל

 

ולרה - חתלתול צעיר ויפה בן 5 חודשים. גור שובב ומצחיק שאוהב להיות עם אנשים רוצה לשמח את הבעלים שיעניקו לו בית חם ויתנו לו חום ואהבה. לאימוץ 4553*

 

ליסה - חתלתולה טריקולורית מעורבת ושובבה בת 3 חודשים שאוהבת משחקים וליטופים. היא עדינה, סקרנית ורוצה לחלוק את חייה עם בעלים מסורים ואוהבים. לאימוץ 4553*

 

פיטר - כלב מעורב מקסים בן שנה וחצי, בינוני-קטן פיסית. כלב צעיר ואנרגטי, מלא בשמחה וסקרנות, מסתדר עם ילדים וכלבים אחרים ורוצה להגיע לבעלים מסורים שיתנו לו להרגיש אהוב. לאימוץ 4553*

 

סקאי - גור מעורב ומתוק בן 3 חודשים, שצפוי להיות בינוני-גדול פיסית. כלבלב פעיל ושמח, חברותי לכלבים, אנשים וילדים. כלב אוהב ומתחבק שזקוק לחינוך ולבעלים מחויבים עם ניסיון. לאימוץ 4553*

 

חומי - כלב שועלי מעורב וקטן בן 11 חודשים, מחונך לצרכים ולבית. כלב עדין ושקט, שמאוד אוהב ילדים וחברותי לכלבים אחרים זקוק לבית חם ואוהב. לאימוץ 4553*

 

ביתילי - כלבה מעורבת ועדינה בת 5 חודשים, מחונכת לצרכים. היא מעט חששנית וזקוקה לבעלים סבלניים שיעזרו לה להיפתח ולהפוך לבת משפחה מושלמת. לאימוץ 4553*

 

ארצ'י - כלב צ'או צ'או מעורב בן 5 שנים, גדול ופרוותי. כלב רגוע וחברותי, מחונך לצרכים ולבית, מאוד אוהב לשחק ולהיות עם אנשים ומתאים לבעלים שמבינים בגזע וצרכיו. לאימוץ 4553*

 

סטפאן - גור חמוד וסקרן בן 5 חודשים שאוהב לשחק בכדור ולחקור את הסביבה. הוא חברותי לאנשים ולחתולים אחרים ומחפש בעלים שמוכנים לאהוב ולפנק אותו כל חייו. לאימוץ 4553*

 

את המתוקים שבתמונות נטשו באגודת צער בעלי חיים בישראל. עצוב להם להם בכלוב. הם החברים הכי טובים שלנו ומגיע להם בית חם ואהבה גדולה לכל חיים. אנו קוראים לציבור אוהבי הכלבים והחתולים פתחו את לבכם ובוא לאמץ חבר לחיים. לאגודת צער בעלי חיים בישראל - תל אביב ניסיון של עשרות שנים במסירת כלבים לאימוץ, ובעקבות הידע הרב שנצבר במקום נבנה תהליך מוסדר של אימוץ אחראי - אימוץ שמתחיל בהחלטה מודעת ולא נובע מהתלהבות רגעית או כדי לספק את רצון הילדים, התחייבות רצינית הכוללת ידע של המאמצים לגבי בעל החיים וכוונה אמיתית לגדל אותו לאורך כל חייו. מחכים לכם.

אגודת צער בעלי חיים בישראל, הרצל 159 תל אביב. טל': 4553* . שעות פעילות: א'-ה': 08:00-20:00 , ו': 08:00-14:00 , שבת : 11:00-14:00 אתר: www.spca.co.il

 

 

צער בעלי חיים רמת גן והסביבה

 

סופי - בת שנתיים. עדינה ומתלטפת. מחכה לבית לא פחות ממושלם‎. מחוסנת משובבת ומעוקרת.

 

ברי - דוב מתוק בן שנתיים. כלב נפלא וחברותי, מעט חששן אך נפתח במהרה כאשר מרגיש רצוי ואהוב. מחוסן משובב ומסורס.

 

לפרטים נוספים:
צער בעלי חיים רמת גן והסביבה
חפץ חיים 4, תל אביב 2313*

א-ה 12:00-17:30
ו 12:00-15:00
ש 12:00-16:00

 

 

 

הרצליה ונתניה אוהבות חיות

 

עוז החמוד - מסתדר עם כולם. רועה מעורב | בן שנה | גודל בינוני | מחכה בנתניה לפרטים נוספים/אימוץ/אומנה צרו קשר בטלפון 055-6675229 אם אין מענה שלחו וואטסאפ ונחזור בהקדם.  

 

 

תנו לחיות לחיות

 

אורטל - אורטל המתוקה, כלבלבונת ביישנית עדינה וכל כך עצובה. את אורטל הוצאנו מהסגר כדי להעניק לה עתיד טוב יותר בבית מאמץ שיגיע בתקווה עבורה מהר. אורטל בת שנה

 

זמיר - זמיר הוא נסיך עדין ביישן וכל כך טוב, שמאוד סובל בחתולייה וממש מחכה שתגיעו מהר להוציא אותו מכאן לבית עמוס בפינוקים ואהבה. זמיר בן 3, הוא יגרום לכם להתאהב עד מעל לראש!

 

אפריים - אפריים הקטנטן הוא פשוט חתלתולון מושלם ואם תצליחו להתגבר בראשכם, על העובדה שהוא לא רואה, תוכלו לחוות את האהבה הכי גדולה ומהממת שאי פעם חוויתם בחייכם. אפריים בן 3 חודשים

 

טיגה - חום אימים וטיגה שלנו, כלבה עדינה וכל כך טובה בת 9, מתחננת לצאת מהכלוב כדי לנשום. כל כך חם כאן ורעש המאווררים לא עוזר לפזר את האוויר שפשוט עומד במקום. תסתכלו בעיינים שלה שמתחננות לצאת מכאן ותעשו בשבילה מקום בלב

 

ג'סטה -ג'סטה המתוק נמצא משוטט שכל הרגל שלו עקומה לגמרי. מכיוון ולא הצליח לדרוך ישר על הרגל, כל כף הרגל השתפשפה ונפצעה עד העצם. הוא נאלץ לעבור ניתוח להסרה של הרגל והיום המתוק הזה, רץ, משחק ומשתובב בלי בעיה על 3 רגליים. מתוק אמיתי, מקסים וחברותי בן שנתיים


 

למעלה מ-200 כלבים וחתולים ממתינים בכלבייה בכניסה לכפר רות (בוויז: תנו לחיות לחיות כפר רות) טלפון : 3703* שלוחה 3 פתוחים בימים : א-ה 09:00-17:00 שישי וערבי חג 09:00-14:00 שבת וחגים 9:00-17:00   

 

 

S.O.S חיות

 

 

אלה - אלה הגיעה אלינו לפני כחודשיים לאחר שנמצאה מותשת ובסכנת חיים עם 8 גורים במשתלה בכפר קאסם. אלה הגיעה אלינו עם קרחות בכל הגוף, נשירת פרווה קיצונית, רזה, מוזנחת ובמצב גופני ירוד.  מאז אומצו הגורים והיא התאוששה והתחזקה  באומנה שיקומית אצל סטודנט בפרוייקט "חבר כלבבי".
אלה מאוד אוהבת אנשים, כנראה הייתה בבית באיזור בו נמצאה . כלבה מלאת חיבה ושמחת חיים ומסתדרת עם כלבים אחרים. אלה מחונכת לצרכים, רגועה ומתחננת לחיבה ומגע. כלבה בוגרת ונוחה שתתאים לכל בית, בת כשנה וחצי-שנתיים, מעוקרת ומחוסנת.
מי שיזכה לאמץ אותה יקבל חברה טובה ונאמנה שרק רוצה להיות ליד אנשים. מתאימה גם לבית עם עוד כלב וגם עם חתול אך זקוקה להרגלה והיכרות נכונה עם בע''ח האחר בבית. תשמח לבית עם ילדים.
צילום: S.O.S חיות

 

מנגו - הוא לא זוכר את הימים הארוכים לבד בכלוב בהסגר. הוא גם לא זוכר את הדברים הקשים שהוא עבר לפני כן  הוא רק יודע שאנחנו הצלנו אותו ומאז הוא מחכה לכם, שתצילו אותו גם ותבואו להעניק לו בית.
מנגו בן פחות משנה נמצא באומנה, ולא מצליח למצוא בית. כלב חברותי, שמח ונוח שאוהב את כולם, אבל לצערנו הוא שקוף בימי האימוץ ולא מסתכלים עליו. בבקשה תבחרו לפתוח את הלב ובואו לצרף אותו אל המשפחה
צילום: לי פינטו, S.O.S חיות

 

בולט - בולט נמצא כבר כמעט שנתיים (!!!) בעמותת S.O.S  חיות בפנסיון מטעמנו. למרות שעושים הכל כדי שיהיה לו טוב שם, עדיין זה לא בית!! שנתיים שהוא מתייצב לכל יום אימוץ ואף אחד לא מסתכל עליו אפילו, רק בגלל שיש לו עין אחת עם פגם אסטטי קטן...
בולט  מלא באהבה, מחפש תשומת לב ויחס, אוהב משחקים וליטופים . מסתדר עם כלבים אחרים וצמא לחום ולחבר למשחק.  בולט בן כ-3 שנים מחוסן, מסורס ומחונך לצרכים. עזרו לבולט המקסים לא להישאר לבד.
צילום: לי פינטו, S.O.S חיות

 

קייסי - הזוי, מטורף, בלתי נתפס איך אנשים מסוגלים לזרוק את הכלב שלהם באזור שדה התעופה בדרך לטיסה... לא מבינים ולעולם לא נבין. אבל זה מה שקרה לאומלל הזה שבגיל 9 מצא את עצמו לבד באזור לא מוכר.
למזלו של קייסי הוא נאסף ע"י איש טוב לב שלא השאיר אותו לבד. הוא חוסן וסורס אצלנו והוא מגיע כל יום שבת אל יום האימוץ של S.O.S חיות בתקוה לזכות בהתחלה חדשה.
קייסי הוא פוינטר מעורב, גדול ולא צעיר בגילו אבל מהמם באופי וצעיר ברוחו. חברותי מאוד לכל האנשים,  רגוע וממושמע. יכול להתאים גם לאנשים מבוגרים. מחוסן, מסורס ומחונל לצרכים.
צילום: אורי וידרה, S.O.S חיות

 

דוני - דוני בן שנה וקצת  שהגיע מהסגר נצרת במסגרת "פרוייקט הצלת כלבים מהסגרים". דוני עבר מכלוב קטן בהסגר לבית האומנה בה קיבל טון של אהבה.  דוני רגיל לחיים בבית, ללכת עם רצועה , מחונך לצרכים ומבין כבר פקודות בסיסיות.
דוני אוהב מאוד אנשים ומחפש קירבה, ליטוף וחיבוק. ישמח תמיד להתרפק ולהגיש אהוב... מתאים לכל בית גם עם ילדים קטנים. אדיש לחתולים ומעדיף בית ללא כלבים נוספים.
צילום: לי פינטו, S.O.S חיות

 

יהלי - יהלי היא כלבה חברותית ואנרגטית שתשמח תמיד לטיול או משחק. אוהבת מאוד אנשים ומסתדרת עם כלבים אחרים. בת כשנה, שעברה כבר לא מעט בחייה הקצרים.
יהלי הגיעה אלינו מהסגר עירוני בדרום הארץ במסגרת פרוייקט "הצלת כלבי הדרום". מצב הכלבים חסרי הבית בדרום הארץ קשה מאוד. ישנם כלבים רבים ללא בעלים, מעט מאוד אימוצים והרבה נטישות. ההסגרים העירוניים מפוצצים ואינם עומדים בעומס.
התקווה היחידה שלהם היא למצוא בית מאמץ במרכז הארץ. בכל שבוע עמותת S.O.S חיות קולטת כלבים מהדרום ומטפלת בהם עד למציאת בית מאמץ. רועה כנענית מעורבת, מחוסנת ומעוקרת וטובת אופי. מי יפתח את ליבו וביתו ליהלי הנפלאה?
צילום: יגאל פרדו

 

מוהנה - מוהנה היא כלבה מעורבת בינונית, יפה, טובה ומקסימה. חברותית מאוד לאנשים וילדים אוהבת משחקים וליטופים. חברותית לכלבים אחרים . בת כשנה+, מעוקרת ומחוסנת. גם מוהנה הגיעה מהסגר עירוני בדרום הארץ במסגרת פרוייקט הצלת כלבי הדרום ומתפללת כבר למצוא בית שלה לכל החיים.
צילום: יגאל פרדו

 

סימבה - חתול ג'ינג'י בן כ 4 חודשים מהמם ומיוחד במינו. חתול מלא ביטחון עצמי וללא פחד, חברותי לאנשים, ילדים  וחתולים אחרים. מסתדר גם כחתול פנים-חוץ, שמח וטוב לב, ויפיפה!!
צילום: S.O.S חיות

 

 

יוליוס - יוליוס המנומר בן 3 שנים, חתול אהוב ואוהב, כמו כלבלב בבית. ממתין לבית חדש לאחר שהילד בבית פיתח אסטמה קשה עקב אלרגיה אליו, שנתיים וחצי לאחר שאומץ. חתול מושלם ושקט שחייב בהקדם בית חדש.
צילום: S.O.S חיות

 

ימי האימוץ הקבועים של עמותת S.O.S חיות:

תל אביב:
כל יום שישי ברח' טאגור 38 (במרכז המסחרי), רמת אביב  בין השעות 11:00-15:00
יום אימוץ לגורים - כל שישי  ב"ביג פט",  אינשטיין 7 רמת אביב בין השעות 10:00-13:00

רמת השרון:
כל יום שישי, ב"עולם החי" - רח' משה סנה פינת השרף בין השעות 11:00-14:00. 

כפר שמריהו – הרצליה:
כל יום שבת ליד שדה התעופה של הרצליה   בין השעות 10:00-14:00
#יום_האימוץ_הגדול_במדינה

להגעה קלה חפשו ב-waze: אס או אס חיות הרצליה/תל אביב, "עולם החי" רמת השרון

 

התאהבתם?! ניתן לאמץ טלפונית גם במהלך השבוע! 03-7441010          

www.sospets.co.il
https://www.facebook.com/sospets1
http://instagram.com/sospets

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...