בהתאם להערכות: מפקד פיקוד הדרום, אלוף יניב עשור, הודיע הבוקר (שלישי) כי החליט לסיים את שירות המילואים של תא״ל (במיל׳) ארז וינר - זאת בעקבות עבירת בטחון מידע חמורה, כאשר הוציא ואיבד מסמכים מסווגים מפיקוד הדרום. ההחלטה בוצעה בגיבוי הרמטכ״ל, אשר הדגיש את חשיבות שמירת ביטחון המידע בצה״ל.
מפקד פיקוד הדרום ביקש להודות לתא״ל (במיל’) וינר על "שנים רבות של עשייה והתנדבות, ובפרט על תרומתו המשמעותית במהלך שבעה עשר חודשי הלחימה האחרונים במסגרת מלחמת חרבות ברזל, בהם פעל לילות כימים למען בטחון מדינת ישראל", נכתב בהודעתו.
כזכור, תא"ל (במיל') ארז וינר, ששימש בתפקיד בכיר בפיקוד הדרום במהלך המלחמה, איבד מסמכים מסווגים בחניון בבניין משרדים ברמת גן, בעת שהיה בדרכו לפגישה בנסיבות אזרחיות. אזרח שעבר במקום מצא את המסמכים במקרה, הבין שכדאי שלא ייפלו לידיים הלא נכונות - ומסר אותם למאבטח בבניין. המאבטח העביר את המסמכים למשטרה ולצבא.