Loading...

הרמטכ"ל בפיקוד הצפון: "המשימה הראשונה שלנו היא להחזיר תושבים בביטחון, וזה ייקח זמן" \ דובר צה"ל

הרמטכ״ל בפיקוד הצפון: ״צה"ל נמצא במוכנות מאוד גבוהה״

רא"ל הרצי הלוי, קיים היום הערכת מצב ואישור תוכניות בפיקוד הצפון, יחד עם מפקד פיקוד הצפון, אלוף אורי גורדין ומפקדים נוספים • בנוסף אמר כי "המשימה הראשונה שלנו היא להחזיר תושבים בביטחון, וזה ייקח זמן" • ראש המועצה האזורית הגליל העליון הגיב לדבריו: "אסור לחכות לשבעה באוקטובר של הצפון"

הרמטכ״ל, רא"ל הרצי הלוי, קיים היום (רביעי) הערכת מצב ואישור תוכניות בפיקוד הצפון, יחד עם מפקד פיקוד הצפון, אלוף אורי גורדין ומפקדים נוספים. במהלכה אמר כי "המשימה הראשונה שלנו היא להחזיר תושבים בביטחון, וזה ייקח זמן".

הרמטכ״ל בהערכת מצב ואישור תוכניות בפיקוד הצפון, צילום: דובר צה"ל

"אישרנו היום מגוון תוכניות להמשך, ואנחנו צריכים להיות מוכנים להתקפה באם נדרש לכך", הוסיף. "צה"ל ובתוכו פיקוד הצפון נמצאים במוכנות מאד גבוהה. עד כה המערכה כאן מנוהלת בצורה נכונה וקפדנית, וכך זה צריך להמשך. לא נחזיר את התושבים ללא בטחון ותחושת בטחון״.

הרמטכ"ל בפיקוד צפון, צילום: דובר צה"ל

ראש המועצה האזורית הגליל העליון, גיורא זלץ, הגיב לדבריו: "תמונת סיום הלוחמה בצפון בלי שישראל תפגע משמעותית ביכולות המלחמתיות והמבצעיות של החיזבאללה ושל איראן, תהיה טעות אסטרטגית מול העולם בכלל והעולם הערבי בפרט ותייצר אתגר ענק להתיישבות לאורך הגבול, לרעיון הציוני. ברמה הלאומית, המשמעות תהיה שההרתעה אצלם, הפחדים אצלנו, שנמשיך לחיות תחת איום בטחוני, שנחכה לשבעה באוקטובר של הצפון, שפגיעתו תהיה הלכה למעשה בכל מדינת ישראל".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...