פיגוע דקירה סוכל הערב (שני), בשער האריות בירושלים. לא היו נפגעים, המחבלת נוטרלה. על פי המשטרה, המחבלת ניסתה לדקור שוטר. שוטרים שפעלו במקום השתלטו על החשודה ונטרלו אותה.
האירוע התרחש הערב, מעט אחרי השעה 21:05, אז הגיעה מחבלת (44, פלשתינית תושבת אזור ג׳נין), וניסתה לדקור שוטר של מרחב דוד שהוצב בסמוך לשער חוטה בעיר העתיקה בירושלים.
המחבלת שפניה היו מכוסות בחיג׳אב שלפה סכין וניסתה לדקור את השוטר בגופו. השוטר שלא נפגע מהדקירה בעקבות אפוד המיגון שעטה לגופו, הגיב מיד, הדף את המחבלת לרצפה בגופו וניטרל אותה בכוח. כוח משטרה ומג״ב שהיה בסמוך השתלט עליה יחד עם השוטר, ועצר את המחבלת שנלקחה לחקירה במחוז ירושלים.
בזירה נתפסה סכין עמה בוצע ניסיון הפיגוע ולא היו נפגעים בעקבותיו. כוחות משטרה גדולים של מחוז ירושלים בפיקוד ממ״ז ירושלים הוזעקו לזירה. בשעה זו (שני), מקיים ממ״ז ירושלים ניצב דורון תורג׳מן הערכת מצב בזירה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו