זירת הפיגוע בקדומים | צילום: TPS

יממה מתוחה ביו"ש: שני ניסיונות פיגוע ליד קדומים ובצומת אלמוג, אין נפגעים

המחבל ליד קדומים חוסל על ידי איש ביטחון אזרחי • המחבל בצומת אלמוג הגיע למקום עם נשק קל וירה כדור אחד לפני שהסתבך בתפעולו • בצה"ל תגברו את הכוחות ביו"ש ונערכים לאפשרות של פיגועי השראה

פיגוע רודף פיגוע: שני ניסיונות פיגועי ירי התרחשו הערב (שבת) ביו"ש. בניסיון הפיגוע ליד קדומים איש ביטחון אזרחי חיסל מחבל. ביישוב מתגורר שר האוצר בצלאל סמוטריץ', אך הירי לא התבצע בסמוך לביתו. לא היו נפגעים באירוע.

אקדחו של המחבל מניסיון הפיגוע ליד קדומים, צילום: דובר צה"ל

קדומים%2C לאחר הפיגוע %2F%2F צילום%3A TPS

מוקדם יותר, ניסיון פיגוע ירי התבצע בצומת אלמוג. באירוע לא היו נפגעים בגוף. הירי התבצע סמוך למסעדה. בסרטון נראה המחבל כאשר הוא מסתנן בין כלי הרכב בחניה, מכוון את נשקו ויורה. אלא שלאחר מכן הוא נתקל ככל הנראה במעצור והחליט לברוח מהמקום. 

תיעוד פיגוע הירי בבקעה %2F%2F צילום%3A שימוש לפי 27א'

בצה"ל תגברו את הכוחות ביו"ש בשלושה גדודים נוספים, תוך תגבור עמדות ביטחון שוטף - זאת מתוך הבנה כי יש צורך בהיערכות לאפשרות של פיגועי השראה, מה שקורה לעיתים לאחר פיגועים.

השתתפה בהכנת הידיעה: לילך שובל

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...