חדר כושר. צילום: דודו גרינשפן

נעצר מדריך כושר בחשד להדחת קטינות לשימוש בסמים

החשוד, גבר בן 33 מעראמשה, נתפס על ידי בלשי משטרה כשהוא מתנהל באופן חשוד עם קטינות בנהריה • החקירה העלתה כי הוא ניצל את תפקידו במכון הכושר כדי ליצור קשר עם נערות צעירות, להן סיפק קנאביס וחשיש • הוגשה נגדו היום הצהרת תובע בבית משפט השלום בקריות

פעילות יזומה של צוות בילוש בתחנת משטרת נהריה הובילה לחשיפת פרשה חמורה, במסגרתה מדריך כושר בן 33, תושב עראמשה, חשוד בהדחת קטינות לשימוש בסמים מסוכנים. על פי החשד, המדריך ניצל את מעמדו במכון הכושר כדי ליצור קשר עם נערות בשנות העשרה שלהן.

החקירה החלה לאחר שבלשי המשטרה, במהלך פעילות שגרתית, הבחינו בחשוד מתנהל בצורה חשודה עם קטינות. בדיקה מעמיקה העלתה כי המדריך סיפק לנערות חומרים החשודים כקנאביס וחשיש, תוך ניצול היכרותו איתן ממכון הכושר בו עבד.

חדר כושר, צילום: דודו גרינשפן

בעקבות הממצאים נעצר החשוד לחקירה בתחנת נהריה. מעצרו הוארך מספר פעמים במהלך החקירה, ועם השלמתה גובשה תשתית ראייתית המצביעה על מעורבותו בפרשה. היום הוגשה נגדו הצהרת תובע בבית משפט השלום בקריות, וכתב אישום צפוי להיות מוגש בימים הקרובים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...