מעצר חשוד (אילוסטרציה). צילום: אורן בן חקון

"מתוך שעמום": תושב ירושלים חשוד בביצוע עבירות מין באימו ובאחותו עם צרכים מיוחדים

גבר בגילאי ה-30 לחייו ממרכז העיר ירושלים נעצר בחשד כי ביצע עבירות מין בבנות משפחתו • בנוסף, הוא חשוד גם בהצתת ביתו מספר פעמים בשבועיים האחרונים • בית המשפט האריך את מעצרו בשלושה ימים, חקירת המשטרה בעניינו נמשכת

[object Object]

שוטרי מחוז ירושלים עצרו תושב ירושלים ממרכז העיר, בגילאי ה-30 לחייו, בחשד לביצוע עבירות מין באחותו עם צרכים מיוחדים ובאימו, ובחשד להצתת ביתו מספר פעמים בשבועיים האחרונים. היום (שני) הוא הובא בפני בית המשפט בבקשת המשטרה להארכת מעצרו, שהוארך בשלושה ימים. חקירת המשטרה בעניינו נמשכת.

ניידת משטרה במרכז ירושלים (ארכיון), צילום: גדעון מרקוביץ'

חקירת החשדות לעבירות מין במשפחה המתנהלת בתחנת לב הבירה במחוז ירושלים, החלה בעקבות דיווח שהתקבל אמש במשטרה. על פי החשד, החשוד ביצע עבירות מין באחותו עם צרכים מיוחדים ובאימו, כשתקופת הזמן בה ביצע את המעשים עדיין לא ידועה ונחקרת. עוד עלה בחקירה כי על פי החשד, הוא הצית את ביתו מספר פעמים בשבועיים האחרונים וגרם לשריפה נוספת סמוך לביתו. לטענתו, עשה זאת "מתוך שעמום וכמעשה קונדס". במקרים אלה לא היו נפגעים ונגרם נזק במקום.

מרכז העיר ירושלים (ארכיון), צילום: נועם ריבקין פנטון

אמש, החשוד נעצר על ידי השוטרים והועבר לחקירה בתחנת לב הבירה, בסיום חקירתו נכלא.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...