בלשי היחידה המרכזית של מחוז תל אביב עצרו היום (ראשון) בשעות הבוקר נער בן 17 בחשד כי הניח מטען צינור בכניסה לדירה בבניין מגורים ברחוב לוי אשכול בתל אביב לפני כשבעה חודשים. יחד איתו נעצר נער בן 16 וחצי, החשוד במעורבות באירוע.
בחודש אוגוסט האחרון, התקבל דיווח במשטרת מחוז תל אביב על פיצוץ והצתה בכניסה לדירה בבניין מגורים ברחוב לוי אשכול בתל אביב. נגרם נזק לרכוש בבניין ולא היו נפגעים. שוטרי וחבלני מחוז תל אביב הגיעו לזירת האירוע ופתחו בחקירה.
מפרטים ראשונים אודות האירוע התברר לחוקרים כי הפיצוץ וההצתה נגרמו כתוצאה מהפעלת מטען צינור שהונח על ידי חשוד רעול פנים עם קסדה על ראשו. כמו כן התברר לחוקרים כי מדובר באירוע פלילי על רקע סכסוך בין כנופיות פשע באזור גוש דן.
במהלך החקירה הסמויה שהתנהלה ביחידה המרכזית של מחוז תל אביב הצליחו החוקרים להגיע לזהותו של החשוד בהנחת מטען צינור והפעלתו, והיום בשעות הבוקר הוא נעצר על ידי בלשי הימ"ר.
החשודים הועברו לחקירה בימ"ר תל אביב והיום בשעות הצהריים יובאו לבית משפט השלום לנוער בבת ים לדיון בהארכת מעצרם.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו