בימים הקרובים יוגש כתב אישום נגד תושב אור יהודה בן 23, אשר שלח שני אנשים להשליך רימון לעבר ביתו של עד במשפט. כתב אישום זה יצטרך לכתב אישום נוסף שהוגש בפרשה נגד רן תמרי משליך הרימון שעשה תאונה עם האופנוע בזמן הבריחה.
בחודש יולי האחרון, התקבל דיווח במשטרה על השלכת רימון על ידי רוכב אופנוע שנמלט מהמקום, לעבר חצר בית ברחוב שד' בן פורת באור יהודה. חוקרי תחנת מסובים פתחו בחקירה ממנה עלה כי רן תמרי, נשכר על ידי אדם אחר, לאיים על המתלונן שמעיד נגד אחיו.
נגד תמרי, הוגש לפני מספר שבועות כתב אישום בגין השלכת הרימון זאת לאחר שבמהלך הבריחה ביצע תאונת דרכים באופנוע הגנוב והוא נטש את האופנוע ונמלט רגלית.
גם לאחר הגשת כתב האישום המשיכו בתחנת מסובים את החקירה על מנת לאתר את החשוד הנוסף ששלח את תמרי, ובפעולות חקירה גילו החוקרים את זהותו של המשלח ולפני כשבוע וחצי הוא נעצר, מעצרו הוארך מעת לעת ועם סיומה של החקירה, היום הוגשה הצהרת תובע נגדו ומעצרו הוארך בשלושה ימים נוספים, עת יוגש נגדו כתב אישום.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו