קריסטין גוארין . צילום: דוברות ארגון מסע

הכירו את קריסטין גוארין

חלקם חזרו למדינותיהם, וחלקם עלו לישראל. הם משפיעים בתחומים מגוונים: עסקים, חברה, פוליטיקה, עיתונות ורפואה. המשותף לכולם הוא השאיפה לשנות את העולם בדרכם, וההכרה שחוויית ארגון מסע בישראל הייתה מפתח להצלחתם • הכירו את בוגרי תוכנית מסע לשנת 2025

בשיתוף ארגון מסע

קריסטין חיה היום במיאמי אחרי הרבה שנים בניו יורק. שחקנית, במאית ומפיקה שעבדה בהפקות ברודווי ואוף-ברודווי, בתיאטרון, בטלוויזיה ובקולנוע. קריסטין עדיין נמצאת בתחום לפעמים, אבל היום המאמצים שלה ממוקדים בארגון שהקימה, Buddy-System MIA.

בשנת 2020 קריסטין הייתה במיאמי, בהפקת ברודווי שבה היא כיכבה, אולם אז פרץ משבר הקורונה, ואיתו הסגרים, וההפקה נסגרה. "פשוט החלטתי לנסות לעזור לשכנים שלי, ממעמד סוציו-אקונומי נמוך יותר ושהתקשו בזמן הקורונה יותר מאחרים. חלקם לא יכלו להגיע לעשות קניות". קריסטין הוציאה הודעה לתקשורת מקומית, שמבקשת מתנדבים לעשות קניות עבור אחרים. היא התחילה לצוות זוגות – מתנדב שיכול לסייע, עם אדם שזקוק לסיוע הזה. "הייתי עם קורונה בעצמי והתחלתי לקבל כמות מטורפת של טלפונים. חשבתי שזה ימשך חודש בערך, ואנחנו היום ארבע שנים וחצי אחרי". הארגון הום תומך בכ-5000 נזקקים מדי שנה ומספק להם גישה לאוכל בריא ובחינם. הם עוסקים בהצלת מזון, ומצילים מדי שנה כ-400,000 פאונד של מזון שעמד להיזרק. את הפעילות מבצעים כ-1400 מתנדבים קבועים בארגון.

"במיאמי יש משבר דיור מטורף, אנשים שחיים ברחוב ולא יכולים להרשות לעצמם כלום. אנחנו פועלים לסיים את חוסר הביטחון התזונתי במיאמי. אנחנו עדיין מצוותים זוגות, אנשים באים לקחת ממחסני המזון לאנשים שלהם שצריכים. אנחנו גם מחזיקים מקררים שכונתיים שאנחנו ממלאים באוכל ואנשים יכולים להגיע ולקחת, בעיקר בשכונות שבהן נמצאים אנשים שזקוקים לזה".

בחודש ינואר 2024, בלב המלחמה, קריסטין הגיעה לתוכנית החדשה של ארגון מסע, מסע-מתנדבים, ובכך הייתה מהמשתתפות הראשונות בתוכנית. "הייתי מזועזעת מהשבעה באוקטובר. הרגשתי חסרת אונים בארצות הברית, הלכנו להפגנות למען ישראל אבל זה לא היה מספיק. הרגשתי צורך 'ללכלך את הידיים' ולהגיע לישראל באופן פיזי".

ללינקדין לחצו כאן >>> 

לאינסטגרם לחצו כאן >>>

בשיתוף ארגון מסע