צילום: קוקו // בנט מדבר על משבר הקורונה

בנט: "אם יציעו לי את משרד הבריאות ארתם למשימה"

שר הביטחון צייץ בחשבון הטוויטר שלו כי יסכים להצטרף לממשלה תמורת התיק והאחריות על ניהול משבר הקורונה • "יש להיערך לגל תחלואה נוסף בסתיו"

שר הביטחון, נפתלי בנט, שלח היום (שלישי) הצעה "מרומזת" לרה"מ נתניהו כי הוא מעוניין לקבל, במסגרת הממשלה המתגבשת, את תיק משרד הבריאות.  

בציוץ שפרסם היום בטוויטר רשם השר: "אם רה"מ נתניהו יציע לי את משרד הבריאות ואת ניהול מערך הקורונה, אירתם למשימה. זו משימה לאומית של ממש. כדי להיערך לגל תחלואה נוסף שאולי יגיע בסתיו, נדרשת היערכות וביצוע מהלכים משמעותיים. חייבים להיות מוכנים מראש כדי שלא נצטרך לסגור את כלכלת ישראל ולפגוע אנושות בפרנסת מיליון ישראלים".   

עוד בנושא:

הליכוד לימינה: "רוצים אתכם בממשלה, צריך להתפשר"

בנט: "המשך סגירת המשק מסוכנת מפתיחתו"

אם תישכח ימינה: בנט חייב להיכנס לממשלה

אין מדובר בפעם הראשונה ששר הביטחון מצהיר כי הוא מעוניין בתיק הבריאות. לפני יומיים, במהלך מסיבת עיתונאים אינטרנטית, רמז שוב כי מפלגתו מעוניינת בתיק זה. באותו מעמד התייחס בנט להתמודדות מדינת ישראל עם נגיף הקורונה ואמר כי "הקורונה נבלמה בצורה טובה בישראל. יש בין 80-90 מונשמים ו-2600 מיטות למונשמים. יש לנו שלייקס עצום לפתיחת הכלכלה". באשר לבדיקות טען כי "צריך להקים מערך בדיקות להתפרצות מחודשת בחורף".

בנט מתייחס להתמודדות עם נגיף קורונה // צילום: קוקו
בנט מתייחס להתמודדות עם נגיף קורונה // צילום: קוקו

עוד אמר: "נכון להיום אנחנו לא בכיוון של כניסה לממשלה. המשמעות היא שיכול להיות שנהיה באופוזיציה, נתמוך מבחוץ בכל מהלך טוב של הממשלה ונתנגד בחריפות לכל מהלך רע שלה. באנו להשפיע, ומבחינתנו תיק הבריאות הוא תיק משפיע עם סמכויות רבות. אנחנו רוצים להיות בממשלה ורוצים תיקים משמעותיים. לא הציעו לנו כרגע את תיקי הבריאות והחינוך".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...