"מה אתם אומרים, אחת, שתיים או שלוש?", שאלה לינור סביניק את 182 אלף עוקביה בכותרת לסדרת התמונות שהעלתה היום (רביעי) כשהיא לובשת את אחד מבגדי הים בשילוב הצבעים ירוק ושמנת של המותג "DOLEV LOVE TO WEAR" השייך למעצבת דולב פועה.
מבירור שערכנו בעניין, גילינו כי מחירי הפריטים של המותג אינם זולים ואינם שווים לכל כיס, כך שאם תבקשו גם אתן לרכוש את אחד מבגדי הים של המותג המדובר, תאלצו להיפרד מסכום הנע בין שש מאות לשבע מאות וחמישים שקלים חדשים.
בתמונה הראשונה נראתה אושיית הרשת כשהיא מפנה את גבה למצלמה וחושפת את חלקו האחורי של בגד הים, בעל מחשוף גב עמוק. בתמונות נוספות, היא הציגה את מראהו הקדמי הכולל פתח גדול במרכז.
"מהממת", כתבו הגולשות לסביניק. "שלושתן מושלמות", "אי אפשר בכלל לבחור", הוסיפו אחרות. "נראה לך הגיוני כל הדבר הזה?", ביקשו להרים לכוכבת. "מי זו היפה הזאת?", "בחורה שאלוהים נגע בה", "את שווה, אחותי", שיבחו אחרים.
אם תהיתם באיזו תמונה לבסוף בכל זאת בחרו הגולשים, אז נספר לכם שהתשובות שנוספו לפוסט לא הפכו את הבחירה של לינור לקלה יותר. הדעות של הגולשים היו חלוקות, וכל אחד מהם ראה בתמונה אחרת את הטובה מכולן. לשורת המפרגנים הצטרף גם הפרוד הטרי תום חיימוב שכתב "אחותי מטוס קרב", וגם זוכת "הישרדות" אלה אייבינדר השקיעה בטוקבק שכלל סדרת אימוג'ים מאוהבים.