גל גדות | צילום: אי.אף.פי

עדיין וונדר וומן: החליפה ההיסטרית של גל גדות

הכוכבת בחרה בשילוב צבעים מפתיע, ואנחנו אהבנו את השינוי המרענן • ניקול ראידמן הצליחה להפתיע אותנו • ומירי רגב מאכזבת בלוק מרושל • ביקורת אופנה

סוף השבוע כבר כאן, וזאת הזדמנות מצוינת להביט לאחור, ולסקור את הלוקים שבלטו במיוחד בשבוע החולף. מהכוכבת הבינלאומית, דרך המיליונרית המקומית ועד לאחיות שמגיעות יחד לכל אירוע.

נתחיל עם גל גדות, שרק הלילה דווח כי אולי היא לא תמשיך בתפקידה כוונדר וומן בסרט השלישי בסדרה. לנו תמיד תהיה פינה חמה בלב בשבילה, ובחרנו להתייחס ללוק שלבשה במהלך השבוע. גדות הצליחה להפתיע אותנו לטובה בטוטאל לוק מרענן, עם וייב אורבני. היא לבשה חליפה מחויטת כתומה, בשילוב עם טופ בעל צווארון מוגבה בצבע תכלת-לילך, ונעלי סניקרס לבנות. מדובר בשילובים לא קונבנציונליים, במיוחד עבור הכוכבת הבינלאומית שמקפידה על מראה מאוד נקי וקלאסי, לגמרי אהבנו את התעוזה.

גם ניקול ראידמן הצליחה לשמח את ליבנו במראה שפחות אופייני לה. המעושרת לבשה מכנסיים לבנים מחויטים, בשילוב טישירט לבנה, ז'קט מחויט בצבע כחול מלאנז' ומשקפי שמש עם מסגרת לבנה. מדובר בטוטאל לוק נקי, לא חשוף, לא צמוד ולא מוגזם, ולגמרי אהבנו את הכיוון החדש. מקווים שהיא תאמץ אותו באופן קבוע.

השבוע חגג המפיק רוי דינר את יום הולדתו ב-B-Side  בתל אביב עם הופעות רבות, וכמובן שכולם הגיעו לחגוג לו ובגדול. פליטות "האח הגדול", האחיות דיאנה ואילנה טרננקו כיכבו בהופעת בכורה שלהן בעמדת ה-DJ, והגיעו בטוטאל לוקים שחורים בהתאמה.

יש עוד צבעים מלבד שחור. האחיות טררנקו, צילום: אור גפן

האחיות לבשו אוברול א-סימטרי צמוד, עם רצועת בד שישבה על הצוואר כמו קולר והתחברה לבגד. השרוולים הארוכים התחילו באמצע הזרוע, והציגו מחשופים נדיבים במיוחד, ושתיהן נעלו מגפיים שחורים גבוהים עם עקב ומעט פלטפורמה בסגנון סוליית טרקטור. למרות שהחמאנו להן בפעם הקודמת שלבשו לוקים שחורים, נשמח לראות אותן מתנסות בצבעים נוספים.

אביבית בר זוהר הגיעה עם בן זוגה קווין, ונראתה מעולה באוברול לבן קצר עם שרוולים ארוכים ומחשוף וי, שחשף טופ תחרה שחור עם איקסים. היא שילבה את האוברול עם עקבי פלטפורמה לבנים. אנחנו אהבנו את השילוב הקלאסי של שחור ולבן, ומבחינתנו מדובר באחד הלוקים המוצלחים שלה.

ז'קט שחושף טופ תחרה שחור. אביבית בר זוהר וקווין, צילום: אור גפן

מי שפחות הצליחה מבחינתנו, היא אשת העסקים פנינה רוזנבלום, שהגיעה בטוטאל לוק שחור. היא לבשה שמלה שחורה קצרה ומבריקה, עם שפע בד בחצאית, וחגורה שמדגישה את המותניים. היא הוסיפה גרביונים שחורים שקופים עם נקודות ומגפונים שחורים. הגזרה אמנם החמיאה לה, אבל המגפונים גרמו לרגליה להיראות קצרות, ובאופן כללי אנחנו מעדיפים לראות אותה בחליפות צבעוניות, שגם מחמיאות לה וגם הולמות את מעמדה.  

מאכזבת, פנינה רוזנבלום, צילום: אור גפן

המאכזבת הגדולה של הערב היא חברת הכנסת מירי רגב, שדווקא הוכיחה בעבר שהיא יכולה לייצר לוקים טובים. הפעם היא הגיעה בחליפה שחורה עם  חולצת סאטן מכופתרת בצבע ירוק בקבוק, בשילוב עם מגפיים שחורים. הטוטאל לוק נראה כבד ולא מחמיא, החולצה נראית מקומטת ומרושלת, ובחירה בחולצה בהירה בתוך המכנסיים הייתה מדייקת את הלוק.

מה קורה עם החולצה המרושלת? מירי רגב, צילום: אור גפן

נסיים עם רווית אסף, שמבחינתנו היא המרעננת הרשמית של הערב, וקצת מצליחה לצאת מהצבעוניות השחורה והלבנה שהשתלטה על הערב. היא בחרה בצבעוניות מושלמת של ג'ינס רחב בצבע כחול בהיר בגזרה גבוהה, שאותו שילבה עם טופ בצבע בז', שמעליו עליונית מנומרת ומגפיים בצבע קאמל. הדבר היחיד שפחות אהבנו, הוא ההתאמה של צבע הטופ, שדומה מעט לגוון עורה וגורם לה להיבלע. שרשרת זהב דומיננטית הייתה פותרת את הבעיה.

היינו מוסיפים שרשרת זהב. רווית אסף, צילום: אור גפן
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...