"חתונה ממבט ראשון". צילום: קשת 12

בשעה טובה: כוכבת "חתונה ממבט ראשון" בהיריון

שרונה מרלין, שהשתתפה בעונה השנייה של תוכנית הריאליטי, ובעלה יניב לקונישוק מצפים לילד ראשון • ההיריון המיוחל מגיע לאחר שבדצמבר שנה שעברה מרלין שיתפה כי עברה הפלה בחודש השלישי

יוצאת תוכנית הריאליטי "חתונה ממבט ראשון", שרונה מרלין, חלקה היום (רביעי) עם 36.3 אלף עוקביה באינסטגרם, כי היא ובעלה, יניב לקונישוק, מצפים לילד ראשון.

הפוסט המרגש לווה בסדרה של חמש תמונות לבד ועם לקונישוק כשהיא מציגה בטן היריונית קטנה. 

"Our little rainbow baby. We're waiting for you" ("תינוק הקשת שלנו. אנחנו מחכים לך"), כתבה מרלין בטקסט הקצר שליווה את התמונות ולא בכדי. ההיריון המיוחל והמשמח מגיע לאחר שבדצמבר בשנה שעברה, מרלין שיתפה בפוסט חשוף ומדמם כי עברה הפלה בחודש השלישי להיריונה. כעת כאמור מגיע "ילד הקשת" שלה ושל לקונישוק. 

 "אחרי מלחמות עם עצמי ובפחד ממחשבות 'שירחמו עליי' או ינסו לנחם אותי, החלטתי לשתף את מה שהרבה נשים עוברות אך לרוב משתיקות (ובצדק)", כתבה מרלין בעמוד האינסטגרם שלה בפוסט שהעלתה בשנה שעברה לאחר ההפלה שעברה. "לפני שבועיים הכל נצבע בין רגע שחור. מהרגע המאושר בחיי בו הייתי מוכנה לספר לעולם שאני בדרך להיות אימא, התבשר לי שהעובר שלנו דמם. באותו רגע העולם שלנו דמם. איך מישהו שלפני רגע חי בתוכי שלושה חודשים ופעם בחזקה, בשנייה אחת מת".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...