אורי נגר פתח אמש (שלישי) את הלב וסיפר ל-88 אלף עוקביו ברשת החברתית אינסטגרם על הקושי שאיתו הוא מתמודד בחייו הרווקות, לאחר שבשלהי חודש נובמבר האחרון הודיע כי למרות הצהרותיו במהלך שהותו בבית "האח הגדול" על כוונותיו לחזור לגרושתו ירדן, העניין לא צלח והשניים החליטו להיפרד באופן סופי. נגר סיפר בסטורי המדובר גם על הנחמה שהוא מוצא בימים אלה בעיסוק ברשת החברתית. ומה הוא מייעד לזוגיות הבאה שתהיה לו?
"לאחרונה אני מקבל ים הודעות על האבא שאני וזה תענוג צרוף!", ציין נגר את החום והאהבה שלהם הוא זוכה מצד מי שנחשפים לתכניו. "אבל באותה נשימה זה גם לא קל. זה מצד אחד להיות מלא ומצד שני אתה עדיין בודד. אני יכול להגיד לכם שלאחרונה אינסטגרם הפך לאיזשהו מקור לתשומת לב ואני לא מתבייש להגיד את זה, וזה סוגר איזשהו חלל", התוודה.
צילום מסך אינסטגרם
בהמשך דבריו סיפר על הסיבה המרכזית לכך שהוא בוחר בימים אלה להיות לבד, ללא זוגיות, וגם במה שהוא חושב על המשפט הידוע לפיו הפכים נמשכים. "אחת הסיבות שאני עדיין לבד זה כי אני לא הולך להתפשר. הזוגיות הבאה שלי זה להזדקן ביחד", הכריז. "אגב, בלי קשר, הרבה אומרים שאנשים שונים הם האיזון אחד של השנייה, אני לא מסכים עם זה. אני חושב שבזוגיות צריך נפש תאומה, שתהנה כמוך מאותם דברים, בילוים משותפים, חוש הומור דומה, הבנה משותפת של הדברים – זה הסוד!", חתם.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו