הדוגמנית ויוצאת הריאליטי "הישרדות" אלכסה דול חשפה אתמול (שבת) כי השתתפותה בתכנית הריאליטי השפיעה באופן דרמטי על החלטתה להפסיק לדגמן.
דול הפתיעה בסוף השבוע האחרון כשסיפרה ל-153 אלף עוקביה באינסטגרם על הימים שבהם החליטה להפסיק את המרדף אחרי המראה החיצוני המושלם, ולהודיע לכולם על כך שהחליטה לזנוח את מה שהיה עד אז תחום העיסוק המרכזי שלה, הדוגמנות. "את מה שהרווחתי לא ניתן למדוד בשום סכום כסף בעולם", הכריזה.
"לפני חמש שנים יצאתי להרפתקה ששינתה לי את החיים. לא בגלל הפרסום או הכסף, אלא בזכות העבודה שכשהודחתי יחסית מוקדם ונשארתי על האי בפיליפינים, בממשך חודש וחצי הייתי מנותקת מהעולם החיצון, בלי אינטרנט, בלי טלוויזיה, בלי אינסטגרם", כתבה דול בפתח דבריה.
"דווקא שם חוויתי את ההתעוררות הכי משמעותית שלי עד לאותה תקופה", הוסיפה. "מאז עברו הרבה מים בנהר, והחיים שלי השתנו מקצה לקצה הרבה פעמים", כתבה. "השינוי המשמעותי ביותר הוא שלמרות כל ההצלחה של התוכנית, דווקא אז החלטתי לעשות צעד שהיה נראה לכולם מטורף, והוא להפסיק לחלוטין לדגמן", סיפרה.
אלכסה דול מסבירה את החלטת, צילום מסך מתוך אינסטגרם
"ההורים לא הבינו, הסוכנות בטח שלא הבינה, אף אחד לא הצליח להבין למה לעזאזל אני עושה צעד כזה", נזכרה. "אבל אני ידעתי. אני ידעתי שכדי לצאת מהפרעות האכילה, כדי להתחיל לבנות ערך עצמי ולפתח ביטחון עצמי, הייתי חייבת להוציא מהחיים שלי את ההתעסקות בחיצוניות ולהתחיל לצלול למסע פנימי", שיתפה. "כדי להצליח לשנות את החיים את תצטרכי לעשות הקרבות, אבל הייתי עושה את זה עוד מיליון פעמים כי את מה שהרווחתי לאורך הדרך, לא ניתן למדוד בשום סכום כסף בעולם", פסקה. "טוב להיזכר, עוד יותר טוב שזה הרחק ממני", הדגישה בסיום.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו